Novi udarac! Aleka Boldvina tužila tri člana ekipe filma nakon što je na setu upucao snimateljku i reditelja

28.02.2023

10:34

0

PR služba glumca se ovim povodom nije oglašavala

Novi udarac! Aleka Boldvina tužila tri člana ekipe filma nakon što je na setu upucao snimateljku i reditelja
Alek Boldvin - Copyright Profimedia

Agonija o slučaju glumca Aleka Boldvina povodom ubistva snimateljke Haline Hačins koja je radila na filmu „Rust” se produžava. Naime, tri člana ekipe ovog filma podnela su u ponedeljak tužbu protiv Boldvina i producenta filma, piše TMZ. 

Tužioci su kao razloge za ovakav potez, naveli - patnju od anksioznosti i simptoma posttraumatskog stresnog poremećaja pošto je Alek na setu usmrtio Halinu Hačins.

Profimedia
Alek Boldvin

Kako navode strani mediji, Ros Adijeg, Doran Kertin i Ris Prajs su takoreći bili na mestu zločina - u crkvi u Novom Meksiku kada je Boldvin pucao iz pištolja i usmrtio Hačinsovu i reditelja Džoela Souzu.

Kako su sva trojica, kao očevici naveli, Boldvin nije obraćao pažnju tokom obuke za oružje, te su iz tog razloga i podigli tužbu.

PR služa glumca još uvek nije dala komentar povodom svega.   

Profimedia
Alek Boldvin

Podsetimo, Boldvin je pre nekoliko dana oslobođen optužbe za korišćenje vatrenog oružja, prema kojoj mu je pretila kazna zatvora od minimalno pet godina. 

Posle povlačenja optužbe na snazi je ostala optužnica za ubistvo iz nehata za koje se predviđa kazna od 18 meseci zatvora i novčana odšteta. Prema pisanjima pomenutog medija, glumac bi mogao da bude pušten na uslovnu slobodu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike