Roditelji i sestra pokojne Hačinsove podneli privatnu tužbu protiv Boldvina: Nikad ih nije kontaktirao, čak ni da kaže - izvini!

10.02.2023

14:35

0

Ovime, pokrenut je još jedan slučaj u jeku drame oko optužbe za ubistvo

Roditelji i sestra pokojne Hačinsove podneli privatnu tužbu protiv Boldvina: Nikad ih nije kontaktirao, čak ni da kaže - izvini!
Alek Boldvin - Copyright Profimedia

Porodica pokojne Haline Hačins iz Ukrajine - majka Olga, sestra Svetlana i otac Anatolij, nisu čuli ni reči od Aleka Boldvina od samog smrtnog slučaja sa snimanja filma „Rđa". Iz tog razloga, prenose strani mediji, rešili su da u jeku drame oko otpužbe za njeno ubistvo podnesu privatnu tužbu protiv glumca - pošto ih nijednom nije kontaktirao, „čak ni da im kaže da mu je žao".

U njega su uperili prstom za namerno nanošenje bola i stresa, nasilništvo i nemar.

Advokatica Glorija Olred otkrila je na konferenciji za novinare u četvrtak upravo ovu informaciju, rekavši:

- Za njih, nikakve nagodbe nije bilo. Šta više, gospodin Boldvin ih uopšte nije kontaktirao, ni da im kaže da mu je žao, da se izvini... Tražimo pravdu za njih - preneo je „People", dok se predstavnici glumca pomenutim medijima još nisu javili akonto čitave priče.

Tokom konferencije, inače, sestra pokojne Haline ispričala je u snimku koji je bio pušten sledeće:

- Ovo je za mene horor. Što sam ostala bez sestre, ogroman je gubitak. Gledam kako je sve to uticalo na moje roditelje. Zdravlje im se ruši na moje oči. Zato tražim(o) krivca, nekoga ko će snositi odgovornost za zlodelo. Ali ne bilo koga, već onoga ko je zaista kriv. Neću moži da pustim sve dok ne vidim da je takav i proglašen.

Podsetimo, kada je nastavio sa radom na „Rđi", pa bio upitan šta o tome misli porodica Hačinsove, Boldvin je na toj konferenciji rekao dve reči:

- Nemam komentar.

Alek Boldvin, Profimedia
 

Zbog toga je sada ponovo na tapetu javnosti, jer nije bilo poznato da sa njenim roditeljima i sestrom u stvari nijednom nije stupio u kontakt od ubistva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike