Ana Nikolić besna kao ris poručila Karleuši: Možeš da mi budeš igračica na koncertu, pošto ne znaš da pevaš

23.02.2023

17:34

1

Strasti među bivšim prijateljicama ne jenjavaju

Ana Nikolić besna kao ris poručila Karleuši: Možeš da mi budeš igračica na koncertu, pošto ne znaš da pevaš
Ana Nikolić i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nekadašnje prijateljice, a danas estradne suparnice Ana Nikolić i Jelena Karleuša su otpočele žestok medijski rat, a ni jedna ni druga strana ne popušta sa uvredama. 

Pošto je Nikolićeva najavila tužbu Karleuši i pritom joj uputila niz uvreda, ona joj je poručila da se njen predstojeći koncert neće ni desiti, jer ga neće ni doživeti, te da joj hitno treba pomoć. Na njen komentar, Ana nikako nije ostala ravnodušna, te joj je uputila brutalan odgovor. 

Printscreen Instagram/ananikolicofficial
Ana Nikolić poručila JK da ne zna da peva

 

- Moja draga Jelena jer ne mogu da kažem koleginica (jer ne zna da peva), tobože se sekira za mene. Preporučila bih joi da se ipak vrati na saigrače svog bivšeg muža i sa njima se dopisuje jer ja za nju nemam vremena. Pevam trenutno u studiju novu pesmu, koja govori o ljubavi, a dotična za tu reč ne zna značenje i ne bih da sebi i publici sutra kvarim utisak, jer pažljivo moram da otpevam nekoliko harmonija. Može da mi bude gost na koncertu u Beogradskoj Areni 7.10.2023, ali kao igračica u plesnoj grupi - završila je svoje oglašavanje Nikolićeva na Instagramu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike