Posle teškog udesa i brojnih prekršaja, Darko Lazić položio vozački ispit!

21.01.2022

15:01

0

Pevač je odlučio da postane odgovorniji

Posle teškog udesa i brojnih prekršaja, Darko Lazić položio vozački ispit!
ATAImages/ Antonio Ahel

Darko Lazić doživeo je težak udes 2018. godine, a nakon što je jedva izvukao živu glavu, nekoliko puta je uhvaćen u saobraćajnom prekršaju pa je morao ponovo da polaže vozački ispit.

Kako je stalno bio na tapetu u medijima zbog neodgovornog ponašanja, valjda je konačno shvatio da mora da poseduje odgovarajuće dokumente kako bi upravljao vozilom, a sve nakon što mu je ista oduzeta.

Razlozi za kaznene bodove koje je dobijao bili su razni. Darka je više puta zaustavila policija zbog brze vožnje i bez osnovnih dokumenata, zbog čega mu je pre izvesnog vremena oduzeta vozačka dozvola.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Lazić

Iako nije imao pravo na vožnju, on je s vremena na vreme sedao za volan sa čestim opravdanjem da je morao da završava privatne i poslovne obaveze jer nije imao ko da ga vozi. Doduše, poslednje dve godine retko je bio na mestu vozača zato što je angažovao momke koji su ga vozikali kad god je imao potrebu negde da ide.

Sve prethodne godine Lazić je tvrdio da je siguran u sebe iako nema dozvolu, ali je sada priznao da je došao trenutak da se uozbilji i konačno postane vozač i na papiru.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sad konačno vozi on nju: Barbara Bobak i Darko Lazić

- Ja sam položio. Šipak! Konačno. Vozim auto, a dozvola mi je u kolima. Ranije sam se krio, sad se više ne krijem. Za ovo sam zaslužan ja jer mi je muka da me više prozivaju za gluposti. Zašto i ja ne bih položio vožnju kao i svi drugi? Poštujem zakon, ali nisam najgori - rekao je Lazić za Nova.rs.

On je ranije pričao i da svi znaju da je "odličan vozač", ali je konačno shvatio da mora da poseduje i dogovarajuće dokumente koji to dokazuju kako ne bi stalno dobijao kazne.

 - Da ne znam da vozim, pa da sam seo da ugrožavam i šaljem poruku drugima: "Vidi, ovaj ne zna da vozi, a seo je za volan". Ja odlično znam da vozim i svi vrlo dobro znaju da sam ja odličan vozač - rekao je ranije Darko.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti