Darko Lazić se prisetio stravičnog udesa i otkrio šta mu se dešavalo dok je klinički bio mrtav: Postoji nešto!

08.02.2023

20:14

1

Pevač tvrdi da je viđao nepoznate ljude i bele zavese

Darko Lazić se prisetio stravičnog udesa i otkrio šta mu se dešavalo dok je klinički bio mrtav: Postoji nešto!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Prošlo je pet godina otkako je pevač Darko Lazić jedva preživeo tešku saobraćajnu nezgodu, a sada je u jednom podkastu prisetio detalja stravične nezgode u kojoj je za dlaku izgubio život.

Lazić je sada otkrio šta se s njim dešavalo tokom 23 dana, koje je proveo u komi.

On je prvi put opisao scene i priviđenja koje je imao dok je bio na aparatima za održavanje života, a video Lazićeve priče o nemilom događaju postao je viralan na društvenoj platformi TikTok.

- Ja sam imao saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i bukvalno sam posle nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva meseca u bolnici. Da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg... Sve, sve. Disao sam na aparatima mesec dana. Bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar. Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bele ili svetloplave zavese koje su stalno bile tu, letele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopšte. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio - otkrio je Lazić.

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

Njegovi sagovornici konstatovali su da je on bio mrtav, a pevač je otkrio da li postoji nešto na "drugoj strani", posle smrti.

- Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno - rekao je Darko.

Stravičnu nezgodu je jedva preživeo, a posledice su skoro pa katastrofalne po njegov dalji život. Mešutim, pevač priznaje da nije sve tako crno, te da je tek nakon nemilog događajao shvatio mnoge stvari i uvideo ko su mu pravi prijatelji.

- Loša strana je to što sam bio jako povređen i što i sad imam problem s nogom i s tim povredama. A dobra strana moje nesreće je ta što sam konačno video ko mi ne treba u životu i naučio sam šta neću, a šta hoću - rekao je on.

Printscreen/ RTVPink
Darko Lazić

Poseban šok doživeo je kada su mu doktori saopštili da postoji mogućnost da više nikada ne prohoda.

- Ceo taj oporavak je trajao nekih mesec dana, dosta kilograma sam nabacio, baš sam se ugojio. Tada su mi rekli da možda nikada neću moći na noge. Osetio sam se jako bezvredno i na dnevnoj bazi sam jeo. Posle toga sam imao operaciju, sve je krenulo nabolje, dosta sam smršao, spreman da se pojavim jači nego ikada - ispričao je pevač u podkastu "Radin i Rodin" na TikToku.

 

 

Podsetimo, u trenutku stravičnog udesa pevač se vraćao sa proslave. Darko je sleteo s puta u blizini svog sela Brestač, a njegov automobil se prevrnuo na krov. Tada je hitno prebačen u KBC Zemun, gde su mu konstatovane teške telesne povrede, zbog kojih je bio i životno ugrožen.

Alkotest je pokazao da je pevač u alkoholisanom stanju i nije bio vezan tokom vožnje. Takođe, on je vozilom upravljao bez vozačke dozvole, koja mu je ranije oduzeta zbog prekršaja koje je činio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike