Monika Beluči i Tim Barton su zvanično zajedno: Glumica i reditelj u romantičnoj šetnji Madridom! (FOTO)

27.02.2023

10:16

0

Uživaju u čarima španske prestonice

Monika Beluči i Tim Barton su zvanično zajedno: Glumica i reditelj u romantičnoj šetnji Madridom! (FOTO)
Monika Beluči, Tim Barton - Copyright Profimedia

Kao bomba je u medijima odjeknula vest da su slavna italijanska glumica Monika Beluči i američki filmski reditelj Tim Barton u ljubavi, a nakon što su u poslednja četiri meseca skrivali da su u vezi, sada su "uhvaćeni" u šetnji Madridom tokom koje su se držali za ruke i tako zvanično potvrdili da su par.

Monika i Tim uskladili su i modne kombinacije, te su oboje su bili u crnom od glave do pete. Beluči je odenula crne pantalone, košulju i elegantni kaput, a preko ramena je nosila torbu. 

Par se prvi put upoznao pre 16 godina, ali priča se da su počeli da izlaze nakon što su se sreli na "Lumière Film Festivalu" u Lionu u oktobru. Monika je tada bila počasna gošća i baš ona je Bartonu uručila Lumiere nagradu za životno delo.

- Tokom celog života nisam osetio toliko ljubavi kao večeras. Dobrodošli na najbolju sahranu koju sam ikada imao - rekao je Burton nakon primanja nagrade.

Beluči se 2019. rastala od umetnika Nilolasa Lefebvrea. Pre toga bila je u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom od 1997. do 2013. a zajedno imaju dve ćerke, Devu i Leonie.

Profimedia
Monika Beluči

Barton je bio četiri godine u braku s nemačkom umetnicom Lenom Gieseke, a razveli su se 1991. Par godina kasnije upoznao je američku glumicu Lisu Mari s kojom se verio na Dan zaljubljenih 1993, a raskinuli su 2001. 

Takođe, Tim je bio u dugogodišnjoj vezi s Helenom Bonham Karter i zajedno imaju dvoje dece, sina Bilija Rejmonda i ćerku Nel.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike