Estrada u ležernim, a skupocenim izdanjima na aerodromu! Teodora, Vojaž, Tea, Edita, Rada, ali i Lukasova bivša (FOTO)

26.02.2023

18:02

0

Svi u ležernim, a brendiranim izdanjima

Estrada u ležernim, a skupocenim izdanjima na aerodromu! Teodora, Vojaž, Tea, Edita, Rada, ali i Lukasova bivša (FOTO)
Tea Tairović, Teodora, Sonja Vuksanović, Vojaž - Copyright Profimedia/Antonio Ahel/ATAImages

Vikend na beogradskom aerodromu je krcat. Što zbog brojnih odlazaka, ali i povratka estrade sa nastupa koje su imali preko grane. 

Pomalo umorni, neispavani, bez šminke u potpuno ležernim odevnim kombinacijama, naši pevači su tokom današnjeg poslepodneva stigli na aerodrom, odakle su se užurbano sa već organizovani prevozom uputili ka domovima. 

Ležerno, a brendirano! Pevačica Tea Tairović se pojavila u skupocenoj beloj bundi, sa kosom vezanom u punđu, dok je lice prekrila crnim naočarama.

Reper Mihajlo Veruović Vojaž su u pratnji svojih saradnika pojavio na aerodromu u beloj jakni i naočarima, dok se o njegovom emotivnom životu danima unazad spekuliše. 

Pevačica Rada Manojlović je ispozirala za paparace, a onda je sve vreme pričala telefonom i užurbano se kretala ka automobilu koji ju je čekao. 

Na iznenađenje svih, na aerodromu se zadesila i bivša supruga Ace Lukasa, Sonja Vuksanović koja je brzim hodom prošla u crnoj odevnoj kombinaciji i naočarima. 

Sanja Vučić, Teodora Džehverović, Slađa Alegro i Edita Aradinović su osmehom pozdravile prisutne medijske ekipe, u sportskom ležernom izdanju, a potom nastavile svojim putem.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike