Posle burnog vikenda, estrada prvim letom za Srbiju: Seka sa tašnom od skoro 3.000 evra, a Ceca u skupoj bundi (FOTO)

05.02.2023

13:41

1

Ležerna izdanja, bez trunke šminke

Posle burnog vikenda, estrada prvim letom za Srbiju: Seka sa tašnom od skoro 3.000 evra, a Ceca u skupoj bundi (FOTO)
Sanja Vučić, Ceca Ražnatović i Seka Aleksić - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Brojne naše muzičke zvezde su tokom vikenda bile preko grane i pevale za tamošnju publiku, a danas su ih naši paparaci sačekali na aerodromu odmah po sletanju. U opuštenim izdanjima, bez trunke šminke, poznati su putovali avionom, a po sletanju u Srbiju su ih fotografi uslikali. 

Ceca Ražnatović je doputovala iz Nemačke u potpuno opuštenom izdanju. Ona je nosila braon bundu, ravne crne čizme, dok je lice prekrila velikim crnim naočarima, a videlo se i da nije našminkana, što nije ništa neuobičajeno za pevačicu. 

Seka Aleksić je u pratnji svog supruga Veljka Piljikića i art direktora Stanislava Zakića sa koferima projurila pored medijskih ekipa. Za razliku od izdanja na sceni, Seka se pred fotografima pojavila bez trunke šminke, sa crnim naočarima, u sivoj širokoj jakni i farmerka, a nosila je i patike poznatog svetskog brenda koje koštaju 1.100 evra. Uz ovaj stajlin je ponela i tašnu takođe, dobro poznate marke, koja košta 2.700 evra.

Sanja Vučić je takođe bila jedna od pevačica koja je imala nastup preko grane. Umorna od puta, pevačica je bila pomalo neraspoložena, ubledela, a i ona se kao i ostale njene kolege odlučila za ležeran stajling - crnu bundu, duks i helanke.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike