Sloba Radanović izveo Jelenu i sina Damjana iz porodilišta: Sve ću da ga naučim! (FOTO/VIDEO)

24.02.2023

13:22

0

Novopečeni tata nije krio sreću

Sloba Radanović izveo Jelenu i sina Damjana iz porodilišta: Sve ću da ga naučim! (FOTO/VIDEO)
Sloba i Jelena Radanović - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Supruga Slobe Radanovića, Jelena, porodila se u utorak 21. februara i na svet je donela dečaka, kome su dali ime Damjan

Srećni tata, stigao je u privatnu kliniku u kojoj je Jelena boravila, a tom prilikom nije krio sreću i zadovoljstvo. Ponosna mama iz bolnice je izašla bez šminke, uz široki osmeh, a za ovu priliku izabrala je široku bež haljinu, te torbu italijanskog brenda Fendi. 

Oni su iz porodilišta izašli u društvu njenog naslednika iz prvog braka, dok je maleni Damjan bio u nosiljci, koju je folk pevač ponosno nosio. Nakon toga su pozirali okupljenim medijskim ekipama, te su se tom prilikom i poljubili.

- Super se osećam, srećna sam jako. Treći sin, i to Slobin sin. Prvo idemo u crkvu da se zahvalimo Bogu. Sve je spremno za dolazak bebe, zbog toga je Sloba i kasnio. Naučiću ga svemu, ja sam ipak iskusna majka - rekla je Jelena.

Podsetimo, za Jelenu su stigli brojni pokloni u porodilište, a ona je jednim posebno bila oduševljena, te je rešila da taj dar podeli sa svojim pratiocima na Instagramu. 

Naime, novopečeni tata nije štedeo, te je svoju suprugu počastio satom poznatog brenda nakita "Cartier", čija se cena kreće i do 11.000 evra. 

- Dobro, znam da je ovo snimanje primitivno, ali ja sam jako oduševljena - napisala je Slobina supruga u opisu fotografije sata, a potom usnimila pozadinu istog gde je ugravirano "Volim te zauvek".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike