Prvi susret Slobe Radanovića sa sinom topi srca! Jelena podelila emotivni trenutak: Pevač zaplakao! (FOTO)

22.02.2023

17:51

0

Čvrsto prigrlio malog Damjana

Prvi susret Slobe Radanovića sa sinom topi srca! Jelena podelila emotivni trenutak: Pevač zaplakao! (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright M.M./ATAImages

Juče je sve medije preplavila vest da je pevač Sloba Radanović postao otac. Njegova supruga Jelena Radanović je na svet donela sina Damjana, a brojne čestitke, kako porodice i prijatelja, tako i kolega sa estrade, pristižu sa svih strana.

Ponosni otac povodom rođenja prvog sina organizovao je veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu u čast malog Damjana i sa prijateljima podelio radost i proslavio najradosniji dan u životu.

Jelena je sada na svom Instagram profilu podelila emotivnu fotografiju na kojoj možemo primetiti kako je protekao prvi susret Slobe i naslednika.

Pevač je van sebe od trenutka kada je saznao da će po prvi put postati otac, a sada tek njegovoj radosti nema kraja, zbog čega je pustio i suzu, a malog naslednika je čvrsto prigrlio sebi.

- Plakao je. Ne Damjan, nego Sloba - napisala je Jelena uz snimak Slobe sa sinom.

24sedam/Mladen Mijatović
Sloba Radanović

Podsetimo, na Slobinu proslavu povodom rođenja sina stigle su brojne javne ličnosti među kojima je i Ceca Ražnatović, koja je za Slobu i Jelenu imala posebne čestitke.

- Želim da mu je dete živo i zdravo, da su veseli, mnogo mi je drago zbog Slobe i Jelene i želim im da imaju još mnogo dece imaju i uživaju u svojoj ljubavi - rekla je Ceca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike