Sloba stigao po Jelenu i sina u porodilište! Ona ga nestrpljivo čekala na prozoru! (FOTO/VIDEO)

24.02.2023

12:09

0

Pevačeva supruga je dan ranije dobila skupoceni poklon od muža

Sloba stigao po Jelenu i sina u porodilište! Ona ga nestrpljivo čekala na prozoru! (FOTO/VIDEO)
Sloba Radanović - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Supruga Slobe Radanovića, Jelena, porodila se 21. februara, te je pevač postao prvi put otac sina, kome su dali ime Damjan.

Pevač je posle najsrećnijeg dana u životu, imao već susret sa suprugom i bebom, kada ih je posetio nakon proslave u porodilištu, a sada je stigao da ih izvede iz porodilišta nakon tri dana.

Dok je nestrpljivo čekala Slobu, Jelena je stajala na prozoru s peškirom na glavi, nasmejana i vesela, pa je čak mahnula i novinarskim ekipama koje su ispred bolnice čekale da se par pojavi.

Sloba je stigao nešto posle 13 časova, noseći u rukama nosiljku za sina, koju je Jelena već ranije pokazala da je bila spremna. Pevač nije skidao osmeh sa lica i jedva je čekao da se uputi kod supruge i svog naslednika. Pored njega, tu su bili Jelenin otac i sestra, kao i jedan od njenih sinova iz prvog braka.

Previše uzbuđenja i slavlja nakon dolaska naslednika, Slobu je podstaklo da dan ranije pošalje poklon Jeleni u porodilište i to ne bilo kakav. Ona je dobila skupoceni sat od nekoliko hiljada evra i tada se odmah pohvalila.

- Dobro, znam da je ovo snimanje primitivno, ali ja sam jako oduševljena - napisala je ona uz snimak sata na kome je bilo pozadi ugravirano "volim te zauvek".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike