Ceca Ražnatović stigla na proslavu Slobe Radanovića, pa mu pala u zagrljaj: Imala je posebne želje za Jelenu i njega! (VIDEO)

21.02.2023

21:19

1

Pevačica u ležernom izdanju stigla, a nema sumnje da će slavlje potrajati do jutra

Ceca Ražnatović stigla na proslavu Slobe Radanovića, pa mu pala u zagrljaj: Imala je posebne želje za Jelenu i njega! (VIDEO)
Ceca Ražnatović i Sloba Radanović - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Pevač Sloba Radanović postao je otac prvi put, a njegova supruga Jelena Radanović je na svet donela sina kome su dali ime Damjan.

Sloba je povodom rođenja sina večeras upriličio gala proslavu u jednom prestoničkom restoranu, a pored brojne porodice i prijatelja na slavlje su stigle i brojne kolege među kojima je i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Ceca je među poslednjima stigla na slavlje u ležernom izdanju. Kosu je podigla u punđu, obukla je farmerice, belu majicu i crnu kožnu jaknu. Osmeh sa lica nije skidala, a Slobi i Jeleni poželela sve najbolje.

- Želim da mu je dete živo i zdravo, da su veseli, mnogo mi je drago zbog Slobe i Jelene i želim im da imaju još mnogo dece imaju i uživaju u svojoj ljubavi - rekla je Ceca.

Ceca je otkrila da li ovakva slavlja u njoj bude uspomene i sećanje na to kada je ona dobila decu.

- Znate vi kad je to bilo kad sam ja dobila decu, to su sad odrasli ljudi i imaju svoju decu. Čekamo još Anastasiju - zaključila je Ceca, a potom ušla na slavlje i pala Slobi u zagrljaj.

24sedam/Mladen Mijatović
Ceca Ražnatović i Sloba Radanović

Inače, Slobi su danas oči bile pune suza kada je izašao sa privatne klinike gde se nalazi njegova supruga.

- Emotivan sam po prirodi, sve trenutke koji su bitni za mene i moju porodicu ja prolazim emotivno. Pozvao sam kolege sa kojima sam blizak, pa se nadam da će doći. Kum je bio sa mnom, Jelenina mama, sestra koja nam je rekla da je sve u redu.

Kako je izgledao Cecin dolazak na slavlje i susret sa Slobom, možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike