Fifi je u studio ušao na štiklama, bio deo skandala sa Joksimovićem, a danas je promenio pol i živi u Švedskoj! (FOTO/VIDEO)

21.02.2023

13:16

0

Otkako se rodio, znao je da je devojčica, tvrdi Filip

Fifi je u studio ušao na štiklama, bio deo skandala sa Joksimovićem, a danas je promenio pol i živi u Švedskoj! (FOTO/VIDEO)
Filip Janevski Fifi - Copyright Printscreen/YouTube/XFactorAdria

Svi se sećaju Filipa Janevskog, poznatijeg kao Fifi, koji je privukao ogromnu pažnju javnosti predstavivši se kao transeksualac u muzičkom šou-programu "X Faktor".

Odmah nakon njegovog nastupa, usledili su komentari žirija, a izjava Željka Joksimovića digla je veliku prašinu među javnim mnjenjem.

- Ne znam šta da vam kažem. Otpevaj mi još nešto Filipe. Ja sam šokiran, nisam ni previše konzervativan, ubedi me da si to što jesi. Ja bih išao protiv sebe ako bih rekao da mi se to dopada. Meni se ovo ne dopada, ali lepo pevaš.

Ubrzo su LGBT organizacije zahtevale da se Joksimović izvini, na šta je on poručio da ima pravo na svoje mišljenje.

Nakon takmičenja, Fifi je napustio Srbiju i odselio se u Švedsku, gde se podvrgao terapiji i potom promenio pol, a zatim i ugradio silikone. Fifi danas na društvenim mrežama piše u ženskom rodu, a i dalje se bavi muzikom.

 - Otkako sam se rodila, znala sam da sam devojčica. Nikada se nisam čak ni ponašala kao muškarac. Pošto imam muški polni organ, to je jedino što me ne čini pravom ženom. Sa pet godina postala sam svesna "problema" jer sam tad provalila da nešto sa mnom nije u redu. Htela sam da se šminkam, da se oblačim kao princeza, a to mi roditelji nisu dozvoljavali i tada sam shvatila da sam rođena u pogrešnom telu - otkrila je Fifi svojevremeno.

Podsetimo, juče se u meidjima pojavila vest da su Mika i Giba Vasić, blizanci koji su se proslavili učešćem u rijalitijima domaće produkcije, promenili pol, a kako se navodi, oni su postali žene i sada se zovu Ivana i Ana Nikolić.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mika i Giba Vasić

Njih dve su se sada o svemu oglasile.

- Presrećne smo, pustite nas da uživamo same u ovim trenucima, ne komentarišemo ništa vezano za udaju moje sestre, kao ni o tome kako su naši roditelji podneli. Videli ste slike, presrećne smo - izjavila je sadašnja Ana Nikolić.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike