Sajsi MC o sukobu sa Vendi: Nisam skoro videla da je neko toliko zao i podmukao! Bilo mi je gadno da pričam s njom! (FOTO)

22.09.2022

12:13

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica i reperka su se sporečkale u nedavnoj emisiji Ami dži šou

Sajsi MC o sukobu sa Vendi: Nisam skoro videla da je neko toliko zao i podmukao! Bilo mi je gadno da pričam s njom! (FOTO)
vendi mc sajsi - Copyright 24sedam/Ivan Mitić/Nenad Vujanović

Vesna Vukelić Vendi i Sajsi MC našle su se zajedno u prošlom izdanju emisije Ami Dži šou, gde su se sporečkale oko Europrajda. One su imale oprečne stavove kako o paradi tako i o LGBT populaciji uopšte, zbog čega su u više navrata dospele u sukob.

Sajsi MC su fanovi podržali na Tviteru, neposredno posle emitovanja emisije, gde se i ona sama oglasila te im ukazala na to kako se osećala i šta misli o Vendi.

- Ljudi, hvala vam za svu podršku od sinoć, jako mi je značilo. Trudila sam se da sve stavove koje uvek zastupam, i sada argumentujem, ali nekada je toliko teško ostati dosledan. Zamisli taj skandal, onda bih ja bila agresorka najgora, a ona žrtva, nisam skoro videla da je neko toliko zao kao ona, ono podmuklo, gadno mi bilo i da pričam sa njom, onako prenaporno gura neku kvazi duhovnu priču... E, pa nećeš ne, gadno - rekla je reperka, pa dodala:

 

 

- Inače, stvarno nisam došla u emisiju sa idejom da prevrćem očima, ali organska reakcija na određene stavove... Plus, nisam očekivala kadar u tom trenutku.

Podsećanja radi, Vendi je u pomenutoj emisiji u jednom trenutku negativno prokomentarisala energiju te nastup reperke.

- Ona meni deluje kao da je u nekoj čamotinji. Smorena. Prosto ne mogu da verujem da imaš takvu energiju na sceni, ili vaskrsneš. Ne znam kako zračiš - rekla je Vendi u utorak uveče, na šta joj je Sajsi odbrusila:

Vesna Vukelić Vendi, Youtube screenshot Hype TV, ,,Pretres"
Vesna Vukelić Vendi

- Dođi na nastup, pa vidi - odgovorila joj je Sajsi, a potom dodala: "Ne bih da komentarišeš moje javno nastupanje. Moje nastupanje na bini mogu da komentarišu svi, ali mislim da je degutantno da se komentariše moje bivstovanje ovde.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike