Emili Ratajkovski pokazala gole grudi: Čujem da su dozvolili bradavice, pa evo... (FOTO)

06.02.2023

12:37

0

Manekenka je svoje obožavaoce navikla na obnažena izdanja

Emili Ratajkovski pokazala gole grudi: Čujem da su dozvolili bradavice, pa evo... (FOTO)
Emili Ratajkovski - Copyright AP/Vianney Le Caer

Slavna manekenka i influenserka Emili Ratajkovski pokazala je svoju novu frizuru, ali ono što je većina, od skoro 30 miliona njenih Instagram fanova prvo primetla su bujne grudi u prozirnoj majčici.

Naime, manekenkin izvajani stas je prvo što je upalo u oči milionima znatiželjnih, ali i opis ispod objave, u kome slavi odluku čelnika ove društvene mreže da bradavice više ne budu cenzurisane.

- Čula sam da su na Instagramu dozvolili bradavice, pa evo.. - napisala je Ratajkovski, za koju se trenutno šuška da se viđa s komičarom Erikom Andreom.

Manekenka se pojavila sva u smeđim tonovima, tačnije u kratkom kaputiću sa lažnim krznom i špicastim crnim čizmicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Ona se tu nije zaustavila, pa je nakon premijere novog imidža, usledila fotografija sa izazovnog fotosešna, na kojoj se Emili pojavljuje obnažena, a za samo 16 sati, vruće fotke su prikupile više od 1,1 milion lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Atraktivna manekenka je poslednjih meseci, nakon razvoda od filmskog producenta Sebastiana Meklarda, tema broj jedan tabloida širom planete, upravo zbog svog emotivnog života. Povezivali su je sa Bred Pitom, a bila je i u kratkoj vezo sa bivšim dečkom Kim Kardašijan, Pitom Dejvidsonom.

Podsetimo, nakon raskida sa najpoželjnijim neženjom Holivuda, Pitom, sve su veće bile glasine da je Emili u vezi sa glumcem Erikom Andreom. Njih dvoje su paparaci uslikali dok su išli na večeru, a nakon što su proveli tri sata u japanskom restoranu, no čini se da je i to bilo kratkog daha.

Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike