Kim Kardašijan u bikiniju vrelija nego ikad: Sve oči uprte u starletin raskošan dekolte! (FOTO)

15.02.2023

22:40

0

Ona će ove godine napuniti 43 godine i izgleda bolje nego ikada

Kim Kardašijan u bikiniju vrelija nego ikad: Sve oči uprte u starletin raskošan dekolte! (FOTO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Rijaliti zvezda i milijarderka Kim Kardašijan navikla je svoje sledbenike na društvenim mrežama na obnažena i provokativna izdanja. Slavna brineta godinama važi za jednu od najlepših žena, te svojim fizičkim izgledom diktira trendove koje prate milioni žena, a sada je poslednjom objavom još jednom podigla temperaturu svojim pratiocima na Instagramu.

Bivša žena višestruko Gremijem nagrađivanog repera Kanjea Vesta snimala se za TikTok u sivom, jednodelnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom, a tom je prilikom pokazala dobar deo svojih bujnih grudi. Kim se, takođe, pohvalila i svojom zavidnom figurom, te tankim strukom.

Podsetimo, Kardašijanova je poslednjih dana bila tema medijskih napisa nakon što je, navodno, zaradila oko milion dolara govoreći na predavanju "hedž" fondova u Majamiju. Ona je govorila na konferenciji "IConnections Global", prvenstveno o svojoj privatnoj firmi "SKKI Partners", koja je pokrenuta u oktobru. 

"SKKI" je samo jedan od nekoliko brendova u sklopu njenog carstva vrednog 1,8 milijardi dolara, koje uključuje njenu liniju za negu kože "SKKN" i njenu liniju odeće "SKIMS".

Profimedia
Kim Kardašijan

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike