Kim Kardašijan legla s golim muškarcem u krevet, pa pokazala zadnjicu! Starletine provokativne fotke obišle svet! (FOTO)

19.02.2023

22:40

1

Ne prestaje da šokira

Kim Kardašijan legla s golim muškarcem u krevet, pa pokazala zadnjicu! Starletine provokativne fotke obišle svet! (FOTO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Rijaliti zvezda i preduzetnica Kim Kardašijan pozirala je za novu reklamnu kampanju italijanskog brenda Dolče i Gabana, a estetika fotki podseća na stare fotografije plejbojevih zečica.

Kao zaštitno lice nove kampanje za predstojeće proleće-leto, Kim se na crno-belim fotografijama u društvu golišavih manekena, ispružila na starinskom kauču.

Slavna starleta, između ostalog, nosila je oskudnu crnu haljinu bez naramenica, koja joj je stražnjicu ostavila potpuno otkrivenom. Haljinu je uparila s crnim rukavicama, štiklama u istoj boji, te elegantnom torbom sa potpisom poznatog dvojca.

Podsetimo, Kardašijanova je poslednjih dana bila tema medijskih napisa nakon što je, navodno, zaradila oko milion dolara govoreći na predavanju "hedž" fondova u Majamiju. Ona je govorila na konferenciji "IConnections Global", prvenstveno o svojoj privatnoj firmi "SKKI Partners", koja je pokrenuta u oktobru. 

"SKKI" je samo jedan od nekoliko brendova u sklopu njenog carstva vrednog 1,8 milijardi dolara, koje uključuje njenu liniju za negu kože "SKKN" i njenu liniju odeće "SKIMS".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike