Otkriveni voditelji Evrovizije u Liverpulu: Grejamu Nortonu će se na sceni pridužiti dve s*ks bombe i slavna ukrajinska pevačica!

22.02.2023

14:40

0

Očekuje nas spektakl

Otkriveni voditelji Evrovizije u Liverpulu: Grejamu Nortonu će se na sceni pridužiti dve s*ks bombe i slavna ukrajinska pevačica!
Grejam Norton - Copyright Profimedia

Evrovizija 2022. godine održana je u Torinu, u Italiji, a trijumfovao je Kaluš orkestar, pesmom Stefania. Iako bi Ukrajina kao pobednik trebalo da bude domaćin ovogodišnje ceremonije, zbog specijalne operacije u toj zemlji, Evrovizija 2023. biće održana u Liverpulu i očekuje se više od 160 miliona gledalaca širom planete.

 

 

Hana Vedingam, britanska pevačica i glumica, najpoznatija po ulozi Rebeke Velton u seriji "Ted Lasso", voditeljka je predstojeće Evrovizije. Ona će uz britansku kantautorku, manekenku i članicu žirija takmičenja "Britanija ima talenat" Alešu Dikson i ukrajinsku pevačicu Džuliju Saninu voditi dva evrovizijska polufinala, koja će biti održana 9. i 11. maja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Sanina (@the_hardkiss)

 

Prava poslastica rezervisana je za finale, kada će se damama na sceni pridružiti i Grejam Norton, televizijski voditelj, glumac, komičar i dugogodišnji komentator Eurosonga.

Interesantno je da je Norton donedavno tvrdio kako on neće voditi Evroviziju.

- Ne želim da odustanem od komentarisanja. Ako prestanem da komentarišem, to će učiniti neko drugi ko je možda bolji od mene i onda ću izgubiti svoj posao - rekao je Norton, koji je u međuvremenu promenio mišljenje, pa sada ističe kako mu je velika čast da bude voditelj najgledanijeg šou-programa na svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by graham norton (@grahnort)

Međutim, britanska publika ipak neće ostati do kraja uskraćena za njegove čuvene komentare pesama i takmičenja, jer BBC javlja da će on Eurosong i komentarisati, uz svesrdnu pomoć glumice i komičarke Mel Džiedrojc.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike