Bojan Leksington otvorio dušu o teškim trenucima i životnoj borbi nakon ćerkine operacije!

21.02.2023

17:54

0

Vera u Boga mu je pomogla da prežive najteže trenutke kada su doktori saopštili tužne vesti

Bojan Leksington otvorio dušu o teškim trenucima i životnoj borbi nakon ćerkine operacije!
Bojan Vasković - Copyright ATAImages/M. M.

Pevač "Leksington benda", Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra poslednjih meseci suočili su se sa najstrašnijom životnom borbom, nakon rođena ćerke Helene.

Ona je nakon rođenja zbog srčane mane morala na hitnu operaciju, a Bojan je sada u velikoj ispovesti otkrio detalje borbe, pa priznao da je navikao na poteškoće, jer ga prate celog života, ali da je bitno da se sve završi dobro.

Godina za nama, za pevača je bila miks lepih i ružnih stvari, a najbitnije je da se sve završilo dobro.

ATAImages/M. M.
Bojan Vasković

- Na poslovnom planu je prethodna godina bila jako uspešna, imali smo jako lepih koncerata i nastupa. Međutim, što se tiče privatnog dela bila je jako teška od samog početka Aleksandrine trudnoće. Vrlo stresno, ali naviknuti da kod nas jednostavno ne ide ništa lako. Mora čovek da prođe određene teškoće, Bog zna samo zbog čega. Kada se sve završi kako treba, srećni smo i nasmejani. Radujemo se životu svakako - priča Bojan.

- Gledao sam na to kao i na sve teške situacije do sad. Čovek kada se navikne i kada ima više iskustva u svemu tome, nauči da gleda pozitivno. Želeo sam u svakom trenutku da verujem da će sve biti u redu i hvala Bogu što je bilo tako. Jednostavno, postoji snaga koju čovek dobije od Boga u teškim trenucima kada je čoveku to potrebno. Bog nam daje smo ono što mi možemo da izdržimo.

Ne krije koliko je ponosan na suprugu i ćerkicu koje su se borile lavovski i izašle iz ove bitke kao pobednice. Kako ističe, sve vreme im je bio podrška i oslonac.

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra i Bojan Vasković

- U takvom trenutku je bitno da čovek ostane u veri i pozitivan, da veruje da će sve biti dobro. Između mene i nje su uglavnom bile poruke ohrabljenja i pune podrške u svakom smislu te reči. Ona je ta koja je ovu pobedu izvojevala zajedno sa Helenom nakon operacije. Mi koji smo učesnici sa strane, nama je sigurno lakše. Mada, da je bilo lako, zaista nije - iskren je Vasković koji se osvrnuo na rođenje prve ćerkice Anđeline sa kojom je isto bilo problema jer se prevremeno rodila:

- Anđeliina se rodila 3 i po meseca ranije sa nekih 860 grama. To je bilo pre nekih 7 godina. Čovek dosta toga zaboravi, mada i taj je period bio, pored ovog, jedan od najtežih u životu definitivno. Kada su deca u pitanju, čovek ne može biti ravnodušan. Kada se sve završi kako treba, čovek izađe zreliji, svesniji i imamo još više želje za životom i radujemo se svim lepim trenucima.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra i Bojan Vasković

- Vera je ta koja je pomagala u svim teškim trenucima. Ono što je do nas, mi treba da uradimo najbolje moguće, a sve ostalo je u Božijim rukama. Jednostavno, čovek treba da veruje u dobro da bi mu se dobro dešavalo. To bih poručio svim roditeljima koji prolaze kroz bilo kakvu tešku situaciju u životu - priča Vasković i dodaje:

- Čovek u tim trenucima treba da radi isključivo stvari koje ga ispunjavaju na neki način i da se okruži samo pozitivnim ljudima koji mu prijaju.

 

 

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike