Operisana tek rođena ćerka Bojana Leksingtona: Pevačeva žena se oglasila u teškom trenutku i objasnila šta se desilo (FOTO)

25.11.2022

21:35

0

Zabrinuti roditelji strpljivo čekaju da se naslednica oporavi posle zahvata

Operisana tek rođena ćerka Bojana Leksingtona: Pevačeva žena se oglasila u teškom trenutku i objasnila šta se desilo (FOTO)
Aleksandra i Bojan Vasković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Vasković, supruga pevača Bojana Vaskovića, poznatog i kao Bojan Leksington, oglasila se na svom Instagramu pa otvorila dušu o teškom trenutku kroz koji čitava porodica trenutno prolazi. Naime, njihova tek rođena ćerka Helena morala je na operaciju, a zabrinuta majka rešila je da objasni šta se dogodilo svim njihovim fanovima. 

Par strpljivo čeka da, kako Aleksandra kaže, njihova hrabra Helena „izvojuje svoju najvažniju životnu bitku", pa se neko veme neće oglašavati, jer im je samo naslednica u fokusu. 

- Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rodjenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova - počela je Aleksandra, pa nastavila o problemu s kojim su se suočili. 

„Odlučili smo da životu damo šansu!"

- Na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urodjenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porodjajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada ali o tome nekom drugom prilikom - napisala je ona. 

Zatim, istakla je da se devojčica već oporavlja, polako ali sigurno. 

- Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku.Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju - zaključila je Bojanova izabranica. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike