Supruga Bojana Leksingtona se oglasila iz bolnice posle operacije ćerke: Otkrila kako teče oporavak

15.12.2022

16:33

0

Aleksandra je istakla da se beba oporavlja i da je na intezivnoj nezi, a potom se zahvalila i svima koji su uz njih u teškim trenucima

Supruga Bojana Leksingtona se oglasila iz bolnice posle operacije ćerke: Otkrila kako teče oporavak
Aleksandra i Bojan Vasković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

 Aleksandra Vasković, supruga pevača Bojana Vaskovića, frontmena Leksington benda na svet je donela devojčicu Helenu koja je zbog srčane mane morala na operaciju, neposredno po porođaju.

U teškim trenucima veliku podršku osim porodice, dobijala je i od korisnika društvenih mreža, a posle skoro mesec dana, ona se oglasila ističući da veruje u oporavak naslednice.

- Ja sam i dalje u bolnici sa njom, čekam je da izađe. Ona je na intenzivnoj nezi, lepo se oporavlja i zaista smo svi pozitivni i optimistični da će sve to biti kako treba. Takva je operacija da je potreban duži oporavak i ona je jako mala operisana, tako da još uvek čekamo, verujemo i nadamo se - rekla je Aleksandra na svom Instagram profilu i zahvalila se na rečima podrške koje je dobila od korisnika društvenih mreža koji su joj u ovim treškim trenucima i te kako značile.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra i Bojan Vasković

Podsetimo, lekari su savetovali Aleksandru da prekine trudnoću, ali ona i njen suprug Bojan su doneli odluku da se ipak beba rodi.

- Ostala sam vam dužna ovu objavu, koja je rekla bih po interesovanju jedna od najiščekivanijih. Čekala sam ovoliko dugo jer nisam bila spremna da je podelim, iako sam to jako želela. Naime, kao što sam u par navrata spominjala, ova trudnoća je protekla i i dalje protiče obojena bojaznošću, kada je reč o bebinom zdravlju. Ono što me je ovaj put iznenadilo, je što bebini ultrazvučni markeri nisu bili najbolji u tom trenutku i savetovan mi je prekid trudnoće. Da budem preciznija, postojala je sumnja da sa bebom nešto genetski nije u redu. Koliko je to mene iznenadilo i uplašilo nije potrebno opisivati - rekla je nedavno Aleksandra.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra i Bojan Vasković

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike