Bojan „Leksington” o borbi supruge Aleksandre sa rizičnom trudnoćom: Ona je izvojevala najveću životnu pobedu

19.02.2023

18:39

0

Iako su pevačevu suprugu savetovali da prekine trudnoću, ona to nije želela

Bojan „Leksington” o borbi supruge Aleksandre sa rizičnom trudnoćom: Ona je izvojevala najveću životnu pobedu
Aleksandra i Bojan Vasković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Prethodni meseci za Bojana Vaskovića, frontmena „Leksington” benda i njegovu supruga Aleksandru bili su veoma teški. Aleksandra je odlučila da nastavi trudnoću, koja je bila rizična, iako su je lekari savetovali drugačije.

Iako je posle porođaja, malena Helena zbog srčane mane morala na operaciju, mama i beba su lavovski podnele sve ovo i vratile se kući. Svoju borbu i iskustvo Aleksandra je delila sa pratiocima na Instagramu, a njen suprug otkriva kako sada, sa ove distance gleda na period koji su prošli. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra i Bojan Vasković

 

- U početku mi je bilo neobično. Ja imam osećaj kao da živimo u osamdesetim. Prilagođavamo se vremenu. U svakom slučaju, ona je krenula spontano i dobila je dobru povratnu rekaciju. Vidim da je ispunjava kada nešto podeli s nekim i kada pomogne nekome - rekao je Bojan i dodao:

ATAImages/M. M.
Bojan Vasković

- Ovaj period je bio veoma težak i za nju i za nas. Ona je odlučila da sačuva trudnoću. Doktor je rekao da bi 99 posto žena odustalo. To je njena pobeda. Ne postoje reči kojima bi čovek mogao to da pohvali. To je velika hrabrost i požrtvovanost. To je kad se čovek rodi sa nečim. Ima tu neku snagu i moć da pobedi svaku prepreku koja joj se nađe na putu. Ona je izvojevala najveću životnu pobedu. Zato mi je i drago, zato i podržavam sve to - rekao je Bojan Vasković u emisiji „Premijera-Vikend Specijal”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike