Rada Manojlović otkazala sve nastupe: Bilo je nemoguće raditi pod tim uslovima

13.02.2023

13:19

0

Pevačica će u daljem periodu sarađivati sa sestrom

Rada Manojlović otkazala sve nastupe: Bilo je nemoguće raditi pod tim uslovima
Rada Manojlović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Rada Manojlović je prekinula saradnju sa dosadašnjim menadžerom koji joj je ugovarao nastupe, te je tako na njegovo mesto došla njena rođena sestra Maja

S obzirom na novonastalu situaciju, pevačica je primorana da otkaže zakazane nastupe, koje je sada već njen bivši menadžer zakazao, a o tome je obavestila pratioce na Instagramu. 

Instagram printscreen/radamanojlovic
Rada Manojlović otkazala sve nastupe

 

- Pošto i sami znate da je došlo do prekida saradnje sa dosadašnjim menadžerom, otkazala sam sve nastupe koje je on zakazao jer je jednostavno nemoguće raditi pod tim uslovima - napisala je ona, pa dodala:

- Zbog problema u komunikaciji i nemogućnosti da stupim u kontakt sa organizatorima privatnog veselja (koji su me angažovali 15.04 u Nišu), zamolila bih da se ljudi jave mojoj sestri - napisala je Rada u okviru Instagram storija. 

Inače, kako su mediji ranije pisali Rada i Maja bi trebalo da profitiraju za čak 160.000 evra, a pevačica je sestru izabrala za svoju saradnicu kako bi ubuduće sva zarada išla "u jedan džep".

- Maja nije samo moja sestra, ona mi je i najbolja prijateljica, rame za plakanje, a sada i menadžerka! Ona me i šminka i savetuje šta da obučem za nastup. Maja je jedina osoba za koju sam sigurna da neće gledati svoj interes. Iskreno me voli i pokazala je koliko joj je bitna moja karijera. Sada imam najlepšu i najbolju menadžerku, koja me forsira da što pre izbacim nove pesme, jer ih imam zaista mnogo u fiokama - kaže pevačica, piše Informer. 

Njena sada menadžerka i mlađa sestra Marija kaže da neće dozvoliti da iko manipuliše Radom.

- Pričale smo i ranije o mom poslovnom angažmanu, ali imala sam neke privatne obaveze. Sada sve pare ostaju u kući! Neću dozvoliti da iko manipuliše mojom sestrom. Zajedno idemo na nastupe, imamo novog klavijaturistu, kao i vozača koji nas vozi na dalje destinacije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike