Radu nisam htela da sekiram, pa joj ništa nisam pričala: Pevačicina sestra otvoreno o teškom životnom periodu

01.03.2021

17:29 >> 17:14

0

Pevačica zbog obaveza nije provela mnogo vremena sa majkom, pa je Maja daleko više vremena bila uz bolesnu majku

Radu nisam htela da sekiram, pa joj ništa nisam pričala: Pevačicina sestra otvoreno o teškom životnom periodu
Copyright Rada Manojlović Antonio Ahel/ATAImages

Radmila Manojlović progovorila je u emisiji „Ekskluzivno” o periodu kada je ostala bez majke, a njena sestra nadovezala se na priču pa otkrila da je ona tada daleko više vremena provela uz nju. Naime, pevačica je u tome tada bila sprečena zbog silnih poslovnih obaveza – otac bi je vozio na svirke, a sestra se trudila da je ne sekira, pa je ćutala i tugu sama nosila sa sobom.

Pročitajte još:

Govoreći na tu temu, Maja je jedva zadržala suze, a ni pevačici nije bilo svejedno.

– Tri meseca je bila u bolnici u Beogradu, to neko zračenje koje je imala, ostalo je provela kod kuće. Ja sam bila sa njom stalno, samo sam išla do škole i nazad, pošto je Radmila stalno radila, tata je vozio na svirke. Ja ništa njoj nisam pričala, nisam htela da je sekiram, jer je ona morala da radi i smatrala sam da ona samo to radi. Ja nisam ni davala da ništa Radmila radi u kući, ja sam sve bila oko majke, spremala, čistila, bili su to teški trenuci. Dešava se da ja sada Radmili pričam neke situacije, kada ona nije bila tu. Radmili je sigurno najviše žao samo što nije bila uz mamu. Mi nismo znali da će mama umreti. Ja znam da je ona htela da bude više sa njom, ali nije mogla jer je radila. Ona sad plače kad sluša šta sam ja sve proživljavala sa mamom, a ona to nije mogla da vidi…

Maja i Rada Manojlović ,,Ekskluzivno” screenshot

– Nije mogla da bude uz nju koliko sam ja bila. Ja nisam dala da ona misli o tome, da bude sklonjena jer se mučila na tim nastupima, ona i tata su radili svadbe od jutra do sutra – ispričala je Maja.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike