Saša Popović udario na Karleušu: Zbog „Zvezda Granda” joj je skočio honorar, Ceca ima veću publiku od nje

20.02.2023

20:52

1

Popović je otkrio koliko danas JK zarađuje po nastupu

Saša Popović udario na Karleušu: Zbog „Zvezda Granda” joj je skočio honorar, Ceca ima veću publiku od nje
Saša Popović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačiac Jelena Karleuša neretko na društvenim mrežama koristi priliku da prozove „Zvezde Granda”, čiji član žirija je ranije bila, govoreći kako je ovaj šou program izgubio rejting otkako ona više nije deo istog.

Ona je nedavno oplela po svim članovima žirija, ali i Saši Popoviću koji je tokom gostovanja u jednoj emisiji rešio i da joj odgovori, navodeći da je JK zahvalujući „Zvezdama Granda” dobila na popularnosti i da je zahvaljujući ovom takmičenju uvećala svoj honorar. 

Instagram printscreen/karleusastar
JK prozvala žiri "Zvezda Granda"

- Ja Jelenu Karleušu zaista poštujem tu nema šta. Šest godina je bila u „Zvezdama Granda”. Koliko je ona značila „Zvezdama Granda”, toliko su i „Zvezde Granda” značile njoj. Ako vam kažem da je ona svoj honorar od 2015. do 2020. godine podigla 300%. Vi Jelenu Karleušu danas ne možete da dobije bez 12, 13 ili 20 hiljada evra - rekao je Popović i dodao:

- Jelena Karleuša je bila zabranjena na svim nacionalnim televizijama do 2015. godine. Ona je to i sama rekla u emisiji i zahvalila mi se što sam joj dao šansu da se iskaže kroz ovo takmičenje. Jelena Karleuša je svake subote šest godina mogla da priča i pričala je o pevačima, estradi, istoriji, politici, društvenim temema. Ona je zasigurno mnogo doprinosila, ali i mi smo njoj.

ATA Images/Antonio Ahel
Saša Popović

On se potom osvrnuo na sam žiri i naveo da sama stolica u žiriju vredi mnogo.

- Neće niko da ustane iz one stolice u žiriju. Ta stolica mnogo vredi. Ako vam kažem da sam u proteklih 10 godina imao pritiske pevača, glumaca i voditelja koji su tražili tu stolicu. Međutim, za mene je uvek najbolji žiri onaj koji je sada trenutno tu - istakao je Popović.

O Jeleninoj izjavi o padu rejtinga „Zvezda Granda”, takođe je imao spreman komentar. 

- Zvezde Granda su i dalje najgledaniji format i gledanije su od perioda kada je Jelena Karleuša bila u žiriju. Zašto? Jedan od razloga je što mislim da Ceca ima širu publiku nego što je to imala Jelena Karleuša - rekao je Popović u emisiji „Puls Srbije”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike