"Osedeo sam i znojio se!" Nenada Manojlovića trema paralisala u "Zvezdama Granda", a slošilo mu se kada je ugledao njega!

20.02.2023

17:25

0

Ostao bez glasa zbog treme

"Osedeo sam i znojio se!" Nenada Manojlovića trema paralisala u "Zvezdama Granda", a slošilo mu se kada je ugledao njega!
Nenad Manojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Nenad Manojlović proslavio se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a sad je gostujući u jednoj emisiji progovorio o popularnom talen-šou programu iz kog je i sam potekao,

Nenad je prokomentarisao trenutna pravila u "Zvezdama Granda", pa otkrio da li je u vreme kada se on takmičio, kandidatima bilo teže, s obzirom da tada nisu imali mentore iz stručnog žirija.

Antonio Ahel/ATAImages
Nenad Manojlović

- Smatram da je s jedne strane dobro da ti neko stručan bira šta ćes da pevaš, ali ja ne bih voleo da meni neko bira pesmu sa kojom ću se predstaviti. To je verovatno do profila čoveka. Kada je nešto jako bitno, a meni je i te kako bilo kada sam se pojavio pred lice Šabana Šaulića, da se to izvede na najbolji način. Možda i nije najbolje da ti neko u toj situaciji bira pesmu i slično, to je kao da te neko drugi počeše tamo gde te svrbi, nekako nije to to - rekao je Nenad.

Pevač se osvrnuo i na tremu koja ga je oblila tokom takmičenja, jer kako on kaže, u žiriju su bili pojedini ljudi prema kojim oseća enormno poštovanje.

Šaban Šaulić ATAImages/Antonio Ahel
Nenad Manojlović

- Osedeo sam dok sam se takmičio, ušao sam crne brade, a izašao polu bele. Znojili su mi se dlanovi, ostajao sam bez glasa, srce mi je kucalo... Nekada nisam mogao da se setim šta sam trebao da pevam ili zbog čega sam uopšte došao ovde - zaključio je Nenad na Kurir televiziji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike