Šijan je u firmi Rodića od ogromne pomoći: Sad tačno mogu da „provalim" kada je domaća, a kad kupovna piletina!

20.02.2023

12:04

3

Mirko je oduševljen time koliko su mu tašta i tast vredni, pa se i sam trudi da pomogne kad god i koliko može

Šijan je u firmi Rodića od ogromne pomoći: Sad tačno mogu da „provalim" kada je domaća, a kad kupovna piletina!
Bojana i Mirko Šijan - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Iako je pevačica Goca Božinovska uvek je bila tu za svog sina Mirka Šijana i kada su finansije u pitanju, otkako je s Bojanom, on je počeo da se interesuje za firmu koju drži njena porodica i od ogromne im je pomoći kad god da mu se za to ukaže prilika. Prema napisima pojedinih medija, on sada tamo ima i zaduženje - razvoz živine, koji odlično funkcioniše na relaciji Titel - Surčin.

- Mirko nikada nije imao stalan posao. Uvek su to bile neke kombinacije, a i mama je uvek bila uz njega. Život mu se promenio otkako je počeo vezu s Bojanom, a dodatno kad su dobili sina i venčali se. Njegova žena je iz vredne porodice i otkako zna za sebe uvek je sa sestrama Bogdanom i Natašom radila, em na pijaci, em u kući. Zaista ne znam kakve su uslove ugovorili, ali Mirko je prezadovoljan i završava sve što treba oko farme. Skladna su porodica, a zet je Rodićima i te kako dobrodošao u firmi - rekao je insajder blizak Rodićima „Kuriru", pa nastavio o Goci koja je, kaže, uvek maštala o tome da njen naslednik ima redovna primanja.

„Ozbiljno je shvatio - mora da se radi!"

- Sinu je finansijski pomagala, ali sad, kad nema toliko posla, više nije tako. Sve se promenilo od korone, a zadesila ju je i tragedija jer joj je umrla majka i od tada se povukla. Posvetila se porodici i čuvanju unuka Zorana. Mirko je sad glava kuće i ozbiljno je shvatio da mora da radi. Sa taštom i tastom se odlično slaže i vredno doprinosi porodičnom biznisu, ipak, to će jednog dana da preuzmu i njegova deca. Ne pada mu ništa teško. Kombijem razvozi meso do pijaca na kojima Rodići imaju tezge i učestvuje u svim neophodnim poslovima. Nekad i po ceo dan provede na terenu - zaključio je izvor.

Danijela i Bogdan Rodić, Antonio Ahel/ATAImages
 

Šijan je jednom prilikom i sam govorio za pomenute medije o svom poslu koji obavlja kod tašte i tasta.

- Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću uvek pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja. Nisam se razumeo u piletinu. Tek kad sam krenuo da se zabavljam s Bojanom počeo sam da je jedem i, sad mogu tačno da „provalim" kada je domaća, prava piletina, a kada je kupovna u pitanju. Onima koji javljaju takve priče mogu da poručim da ne brinu jer, hvala Bogu, imamo svega. Moj tast i tašta su toliko vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a naravno, šta god treba, tu sam - izjavio je on.

Mirko Šijan, 24sedam/N. V.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike