Mama u provodu: Bojana Šijan se porodila pre manje od mesec dana, a sada je sa sestrom izašla u grad! Od Mirka ni traga ni glasa (FOTO)

11.02.2023

09:26

1

Na snimku koji je objavljen ona je blistala, a osmeh kaže da se dobro i provodila

Mama u provodu: Bojana Šijan se porodila pre manje od mesec dana, a sada je sa sestrom izašla u grad! Od Mirka ni traga ni glasa (FOTO)
Bojana Rodić i Mirko Šijan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/instagram/olivera matijevic

Bojana Šijan, supruga Mirka Šijana, porodila se pre manje od mesec dana i na svet donela njihovog drugog sina, kome su dali ime Vukan.

Ponosna majka je i pri izlasku iz porodilišta pokazala da izgleda fenomenalno posle porođaja, a to je bio slučaj i sinoć, kada je sa sestrom Natašom izašla u provod. 

Ovo je bio njen prvi izlazak u grad otkako je dobila drugo dete, a osmeh na njenom licu govori da se lepo provodila. Video je na svom storiju na Instagramu objavila Bojanina sestra, koja je kratko napisala "Mama u gradu". 

Na snimku nije zabeležen Mirko, te nije poznato da li je i on bio u provodu ili je ipak odmenio suprugu i ostao kući da čuva sinove kako bi i ona mogla malo da se provede.

ATAImages/ Antonio Ahel/instagram/olivera matijevic
Mirko i Bojana Šijan

Mali Vukan je, inače, rođen na isti dan kao njegova baka Goca Božinovska, koja je priznala da je mislila da se to neće desiti tako, ali da je u dubini duše priželjkivala.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike