Jelena Kostov se toliko „isključila" da ne zna ni šta se dešava na estradi: Prvu godinu s bebom ni zbog čega ne propuštam!

20.02.2023

08:05

0

Iako voli svoj posao, trenutno je maksimalno fokusirana na porodicu

Jelena Kostov se toliko „isključila" da ne zna ni šta se dešava na estradi: Prvu godinu s bebom ni zbog čega ne propuštam!
Jelena Kostov - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Jelena Kostov dobila je drugo dete u septembru prošle godine, zbog čega je svoju karijeru „stavila na pauzu". Toliko je sada koncentrisana na porodicu da nije sigurna ni šta se dešava na estradi.

- Rešila sam da maksimalno uživam sa svojom porodicom, to nema cenu. Ti momenti, kada je beba mala, tih prvih godinu dana u njenom odrastanju, zaista ne želim da propustim. Mnogo je lepo baviti se muzikom, vratiti se na scenu, ali mislim da su ovi drugi prioriteti mnogo bitniji - rekla je ona pred kamerama „Premijere - Vikend specijala" koje su je srele na zimovanju na Kopaoniku.

Upitana šta se promenilo otkako je njena porodica postala četvoročlana, odgovorila je:

- Sve je drugačije, od jutra do mraka... Dan ne možeš da organizuješ kako si planirao, pogotovo jer je ona baš mala. Milija je divno dete koje se usklađuje kako treba, ne ljubomoriše, stalno je grli, ljubi.

Zatim, dotakla se i svog posla.

 

 

- Totalno sam se resetovala od svega. Niti znam šta se dešava na estradi, mnogo mi je lepo što ne znam ništa... To da se pevačice ne podnose, toga je bilo uvek i meni je to presmešno. Za svakog ima mesta na ovoj javnoj sceni, nema potrebe za tim. Nikad se ni sa kim nisam posvađala, stvarno ne zabadam nos ni u čiju kuću - istakla je pa zaključila obećanjem da će svoju publiku uskoro obradovati novom pesmom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike