Muž Jelene Kostov se nikada ne pojavljuje u javnosti: Pripadnik je žandarmerije i pravi je frajer (FOTO)

01.12.2022

22:01

2

Pevačica je jednom prilikom otkrila da je suprug od nje tražio da ga ne eksponira u javnosti, a ona poštuje njegovu privatnost

Muž Jelene Kostov se nikada ne pojavljuje u javnosti: Pripadnik je žandarmerije i pravi je frajer (FOTO)
Jelena Kostov - Copyright Jelena Kostov/Privatna arhiva

Muž Jelene Kostov, Miljan Vuković se nikada ne pojavljuje u javnosti, a o njegovom privatnom životu se malo zna. On je pripadnik žandarmerije, te baš iz tog razloga izbegava pojavljivanje u javnosti.

Pre nego što se venčao sa Jelenom, zabavljali su se tri godine, a danas imaju dvoje dece, sina Miliju i ćerku Milu. Par živi zajedno u Skojevskom naselju u Beogradu u raskošnom stanu na poslednjem spratu zgrade koja gleda na Avalski toranj.

Ono što je još poznato na osnovu retkih fotografija koje je Jelena svojevremeno objavljivala na svom Instagram profilu, jeste da je Miljan vrlo zgodan, a treninzi su neizostavan deo njegove svakodnevice. 

Instagram printscreen/kostovjelena
Jelena Kostov i njen muž Miljan

 

Inače, Miljan je od svoje supruge zahtevao strogu privatnost, s obzirom na to da on nije javna ličnost.

- Rekao mi je da od njega mogu da tražim apsolutno sve što poželim, ali nikada ne želi da se eksponira javno, jer me voli zato što sam to što jesam a ne zato što se bavim pevanjem - kazala je ranije Jelena.

Instagram screensot / kostovjelena
Jelena Kostov

Podsetimo, Miljan je Jelenu zaprosio 2014. godine, na njen 31. rođendan, tako što joj je umesto poklona dao verenički prsten. Iznanadio ju je stavivši joj dijamantski nakit u čašu šampanjca. Ubrzo su se i venčali, iako svadbu, upravo po Vukovićevoj želji, nikada nisu pravili.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike