Žene se žale, a ja se naspavala otkako sam majka! Jelena Kostov o porodici i deci kao nikad pre: Okrenula sam novi list!

05.01.2023

15:59

0

Pevačica zbog najmlađih i ne žuri nazad na scenu - svoje dane provodi mirno i okružena najmilijima

Žene se žale, a ja se naspavala otkako sam majka! Jelena Kostov o porodici i deci kao nikad pre: Okrenula sam novi list!
Jelena Kostov - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Porodica Jelene Kostov nedavno je postala bogatija za još jednog člana. Ćerka Mila je u njen dom unela toliko ljubavi i radosti da pevačica, prema sopstvenom priznanju, nema razloga da joj u životu ne bude lepo.

Nazad na scenu zbog mališana i ne žuri. Zbog porodice je, naime, okrenula potpuno drugi list.

– Neupućena sam u sve, ne znam koliko se ružnih stvari dešava oko mene. Totalno sam resetovala um, ne može da mi ne bude lepo. Nisam verovala da mi toliko neće nedostajati posao. Imam najlepši posao, ali mir koji trenutno imam kod kuće, ne može ništa da zameni. Imam spremljene pesme, ima vremena – počela je za jedne domaće medije svoju priču Jelena, koja ovako odgovara na komplimente na račun svog izgleda:

„Zaista sam srećna!"

– Kako se čovek oseća, tako i zrači. Zaista sam srećna. Dugo sam čekala i želela moju devojčicu, prethodna godina nije mogla lepše da počne, kada sam u januaru saznala da sam trudna. Imam najdivniju bebu. Spava stalno. Obično majke kažu da ne mogu da spavaju kada imaju decu, ali otkako sam postala majka, naspavala sam se. Milija je bio divan, sada Mila. Nekada sam išla u krevet u 10 ujutru posle putovanja i nastupa. Da mi je neko rekao da ću u 11 sati uveče biti u krevetu, ne bih mu verovala. Ležemo i ustajemo ranije i osećam mir – kaže ona, pa dodaje:

– Dani su mi totalno drugačiji od svega onoga na šta sam navikla prethodnih godina. Život mi je imao drugi tempo dok se Milija nije rodio, nastupi sedam dana nedeljno, nakon njegovog rođenja, svojom željom sam izabrala da manje radim. U pravu su ljudi kada kažu da je sa jednim detetom i dvoje dece totalno drugačija priča.

 

 

Upitana kako naslednik Milija pomaže oko sestre, rekla je:

– Gledam da ga uključim, naravno i po preporuci drugih ljudi, da se ne ostavi zapostavljeno. Do pre nekoliko meseci je bio mamin i tatin centar sveta i mnogo vodimo računa o tome sada. To je mamin sin i zauvek će biti tako. Mila uglavnom spava tokom dana i imam mnogo vremena da mu se posvetim.

Zatim, pevačica se dotakla i svog supruga, koji se uglavnom kloni medija.

– Naša veza je od samog početka bila zasnovana na puno razgovora. Znao je da ću biti odsutna i onda kada dobijemo decu, ali sve to može da se izbalansira. Ne mora ništa da se žrtvuje, ima toliko divnih primera na estradi, žena koje imaju i porodicu, hitove, samo je pitanje dobre organizacije i razumevanje onog ko vas voli.

Jelena se praznicima raduje više i od neke dece.

– Veliko sam dete i nikada se neću promeniti - tvrdi ona, pa objašnjava da nije strog roditelj.

Šta više, ima onih koji joj skreću pažnju da kada se naljuti - ona deci peva. Uloga „lošeg policajca" je, pak, pripala njenom izabraniku.

 

 

– Naravno da ne, mora biti on, ako nastavimo po mome, idemo u propast. Takva sam, majka se i dalje nervira zbog mene, jer previše praštam ljudima, nepopravljiva sam. Za ono što znam da ne treba da zaboravim, zaboravim. Nisam stroga majka, drugarica mi je rekla da sam jako smešna kada se naljutim na svoje dete, pevajući mu kažem da nešto ne treba da radi – zaključila je Jelena Kostov.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike