Izgubio kontrolu! Dušan brutalno zapretio Tanji Savić: Ako mi ne dozvoli da čujem decu...

16.11.2021

19:50

2

Nakon što je putem medija ucenjuje, izjavio je da se pevačica drogira, te da će objaviti njihove intimne snimke, a sada joj je potpuno otvoreno pripretio

Izgubio kontrolu! Dušan brutalno zapretio Tanji Savić:  Ako mi ne dozvoli da čujem decu...
Copyright anja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel

Tanja Savić je juče, 15. novembra, dala izjavu za 24sedam u kojoj je istakla da će sutra u dogovoru sa advokatom preduzeti sve mere kako bi se zaštitila od još uvek zakonitog muža Dušana Jovančevića, nakon što je izjavio da se ona drogira i da će objaviti njihove intimne snimke.

Međutim, tim povodom kontaktirali smo Jovančevića, s pitanjima da li su ucene način da vrati Tanju, kao i to da li smatra primerenim da majci svoje dece upućuje pretnje i iznosi intimu u javnost. Skandaloznim odgovorom, koji nam je poslao putem Vibera, samo joj je ponovio pretnje, uputivši joj "savet" preko naše redakcije. Njegovu poruku prenosimo u celosti.

- Pozdrav, da te pitam gde živiš poslednje dve godine? Vrati malo film. Ja sam otišao iz Srbije s decom. Ja sam otišao tamo. Ja se nisam vratio. Ja sam Tanju ostavio. Nije tako kao što me pitaš. Imam poruku za Tanju da joj prenesete, dozvoli da mi se deca javljaju. Inače, napraviću s*anje pa će da bude prekasno! Srdačno - stoji u odgovoru koji nam je poslao Tanjin muž.

Tanja Savić i Dušan Jovančević ATAImages /Antonio Ahel
 

Podsetimo, estrada je nakon Dušanovih poteza juče stala uz koleginicu, te mnogi od njih smatraju da bi državne institucije trebalo da reaguju. Savićeva, iako danas nije želela da komentariše novu otvorenu pretnju svog zakonitog supruga, juče je za naš portal izjavila:

- U sredu idem kod advokata s kojim ću se posavetovati koje sve mere mogu da preduzmem da se zaštitim od tog čoveka - rekla nam je Tanja.

Povodom psihičkog nasilja koje ovih dana iznova trpi pevačica, oglasili su se Dragana Mirković, Saša Matić, Darko Lazić, Aleksandra Prijović i Tamara Milutinović.

24sedam/ Goran Sivački
 

- Strašno je da bilo koja žena doživljava nasilje, makar ono bilo i verbalno, a naročito to ne zaslužuju deca. Verujem u pravosudne organe i da će Tanja uspeti da zaplovi u mirniji život - istakao je Matić, dok je Mirkovićeva rekla da uvek može da računa na njenu pomoć.

-  Tanja zna da sam tu za nju i u dobrim, a naročito u lošim trenucima jer je tada to i potrebnije. Nažalost, ovo je još jedan od njih i želim da joj poručim da bude jaka i izdrži sve ono što joj život nosi, i da sam uz nju svim srcem. Ona zna koje odluke mora doneti i kakve god da budu, ima moju bezrezervnu podršku. Teško mi je dok sve ovo gledam jer verujem da svako biće zaslužuje sreću, a posebno ona jer odlično znam da ima čisto srce i da nikad nikome nije učinila ništa nažao.

Podsećanja radi, okidač za nastavak burnog rastanka partnera, desio se kada je u medijima izašla vest da je Tanja Savić u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, kome je Dušan takođe uputio pretnje.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike