Tužioci traže još 25 godina zatvora za Ar Kelija: Ako im to pođe za rukom, pevač će do svoje 100. živeti iza rešetaka!

17.02.2023

23:10

0

Trenutno, on već služi trideset, a '67. je godište

Tužioci traže još 25 godina zatvora za Ar Kelija: Ako im to pođe za rukom, pevač će do svoje 100. živeti iza rešetaka!
Ar Keli - Copyright Profimedia

Federalni tužioci su proteklog četvrtka tražili od sudije da pevaču Ar Keliju da još 25 godina zatvora zbog optužbi u Čikagu za dečiju p*rnografiju i zavođenje, koje bi se dodale na 30 koje trenutno služi, od završetka njujorškog slučaja. 

Keli (56), ukoliko se sudija složi sa svime ovime, ne bi mogao da izađe na slobodu do „oko 100. godine života", prenosi „CBS News". Papiri su tamošnjem sudu podneti pomenutog dana pre ponoći, a ponašanje pevača u njima je opisano kao „sadističko" i on je bio nazvan „serijskim sek*ualnim predatorom" koji ne pokazuje nikakve znake kajanja i tako predstavlja „veliku opasnost po društvo". 

- Jedini način kako ćemo osigurati to da Keli neće ponoviti svoja zlodela je da ga držimo u zatvoru do kraja života - pominje se na jednoj od čak 37 stranica. 

Presuda u Čikagu zakazana je za idući četvrtak. 

Njegova advokatica Dženifer Bonžan istakla je da će on, ukoliko mu se dodaju još pomenute tri decenije, „teško živ napustiti zatvor", uzimajući u obzir to da zatvorenici, u proseku, „žive do 64. godine". Zatim, predložila je kaznu od 10 godina, pozivajući se na „poznate bele puti" koje zbog sličnih zlodela odgovornost nisu snosile. 

Ar Keli, Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike