Četiri godine bez Šabana: Na pomen prvi put došla snaja Marina, sve vreme stoji uz uplakanu Gocu (FOTO/VIDEO)

17.02.2023

10:00

0

Mihajlo i Ilda su bili sprečeni da dođu

Četiri godine bez Šabana: Na pomen prvi put došla snaja Marina, sve vreme stoji uz uplakanu Gocu (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Na današnji dan pre četiri godine tragično je poginuo Šaban Šaulić u saobraćajki u Nemačkoj, a njegova porodica izašla je na Novo groblje kako bi održali pomen.

Udovica kralja narodne muzike, Goca Šaulić, stigla je zajedno sa ćerkom Sanelom, dok je Ilda van Srbije zbog obaveza.

ATAImages/Antonio Ahel
Šaban Šaulić

Šabanov sin Mihajlo je službeno, takođe, odsutan te je u Cirihu, ali je na pomen došla prvi put njegova supruga Marina s kojom je nedavno dobio dete. Šabanov unuk Luka Adžić je trenutno u Srbiji, pa se uz svoju porodicu našao 17. februara i odao počast slavnom dedi u Aleji zaslužnih građana.

Goci je dolazak na groblje uvek mnogo emotivan, pa je sve vreme stajala iznad spomenika i plakala bez reči. Njoj i njenoj ostaloj porodici poštovanje su pokazali i Šabanovi prijatelji i rodbina, koji nikad ne propuštaju priliku da se sete pevača.

Tako su Rade Vučković i Hasan Dudić doneli cveće i upalili sveće, kao i njihovi kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sa ćerkom Zlatom i zetom Nenadom.

Podsetimo, nemački sud je nedavno odbacio reviziju presude koju je zatražio nemački građanin Alsin Levent, nakon što je osuđen za saobraćajnu nesreću u kojoj su život izgubili pevač Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić, a teško povređen kum Boban Stojanović.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike