Šaulići napravili gala slavlje, a ponosna baka Goca progovorila o prinovi: Nažalost Šaban nije dočekao rođenje unuke!

11.01.2023

20:02

1

"Sve je prošlo onako kako je Šaban želeo da bude!"

Šaulići napravili gala slavlje, a ponosna baka Goca progovorila o prinovi: Nažalost Šaban nije dočekao rođenje unuke!
Sanela, Goca i Ilda Šaulić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Sin pokojnog Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić i njegova supruga Marina Šaulić, postali su roditelji devojčice, kojoj su dali ime Manja.

Porodica Šaulić je tim povodom organizovala gala proslavu u jednom prestoničkom restoranu, gde su okupili najbliže članove porodice, prijatelje, ali i Šabanove kolege sa estrade.

Ponosna baka Gordana Šaulić, nije krila sreću, te je neposredno pred slavlje otkrila prve utiske o prinovi, pa otkrila kada je prvi put videla unuku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Šaban Šaulić i Goca Šaulić

Nije krila tugu što Šaban nije dočekao ovo slavlje u porodici, ali sigurna je da je na kraju sve ispalo onako kako bi on želeo da bude.

- Hvala na čestitkama. Bila sam u bolnici sa Mihajlovim kumovima, a Marinina sestra je kasnije došla. Bili smo ispred sale, videli smo devojčicu, presrećna sam. Posebno mi je drago da se Mihajlo ostvario, oženio se, a sada dobio devojčicu. Nažalost Šaban nije dočekao rođenje unuke, ali ono što me čini srećnom je, što je svo prošlo, onako kako bi on želeo - rekla je Gordana u izjavi za Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mihajlo i Marina Šaulić

Porodica je na slavlju okupila mnoge prijatelje, a među prvima je došao Sanelin suprug, legendarni fudbaler Zoran Batica Mirković, a nekoliko trenutaka kasnije Milovan Bojić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike