„Neću da budem osušeni leš!" Dejan Milićević otvoreno o životu posle opercije smanjenja želuca

04.04.2022

21:09

0

Modni fotograf objašnjava da je sada, dve godine od zahvata, znatno popravio kako svoje zdravlje, tako i liniju

„Neću da budem osušeni leš!" Dejan Milićević otvoreno o životu posle opercije smanjenja želuca
Copyright Dejan Milićević Printscreen Novo jutro

Dejan Milićević se, posle duge borbe s kilogramima, bio opredelio za operaciju smanjenja želuca pa tek tako uspeo kako da se reši viška, ali i da popravi svoje zdravlje. Sada, otkriva s kakvim se izazovima suočava od zahvata, te kako se hrani i živi „u novom telu".

- Sebi dozvoljavam stvarno apsolutno sve. Naravno, grešim u dosta slučajeva, pa se posle malo pokajem ili ako uzmem više od onoga što mogu da pojedem desi se da imam neku teskobu i da osećam da sam preterao. Govorim o stvarno jako malim količinama hrane, koje je sasvim u redu uzimati po malo više puta, međutim, neki put i sam poželim da malo duže traje sve to, da malo duže se zadovolje sva ta čula i desi se da preteram - počeo je u emisiji „Ordinacija" pa dodao da mu je, kada je izgubio prvih 50 kilograma posle operacije, to delovalo previše u tom trenutku.

Ne želim da izgledam bolesno!

- Mnogo mi je bilo upalo lice. Jednostavno, ja želim da budem krupniji čovek, ali ne želim da budem osušeni leš, znači ne želim da izgledam bolesno - objasnio je, pa se osvrnuo na svoj put ka boljitku.

Dejan Milićević, Foto: A.A./ ATAImages
 

- Bio sam jedan, mogu slobodno da kažem, bolestan čovek koji je želeo da pronađe tu svoju sreću da ozdravi i da smanji svoj broj kilograma. Beskrajna lutanja po nutricionistima, po teretanama... Ja sam 30 godina pokušavao da skinem kilograme, to nije nešto da sam se ja nagojio preko noći. Ja već 30 godina vučem taj višak kilograma, to je „never ending story", to stvarno je jedan bumerang - iskren je bio on.

Kako kaže, „tokom dijete si i gladan, nervozan, umoran", a osim krvnog pritiska, spomenuo je i druge zdravstvene probleme koje mu je višak kilograma doneo.

- Bio sam na pragu za dijabetesa tipa 2, bio sam na pragu bukvalno ti rezultati su bili prilično u decimalama, sad ja ne znam stručno kako da se izrazim, ali mrvicu je bio povišen taj moj šećer i svi ti parametri su ukazivali da ukoliko nastavim da sledeći korak je dijabetes - ispričao je Dejan i dodao da je sada sve u najboljem redu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike