„Dužni su mi para koliko za jedan stan u Beogradu!" Milićević razvezao jezik, pa otkrio strogo čuvane tajne sa estrade

10.02.2022

14:50

0

Za tri decenije snimio je oko 3.000 spotova, ali nije od svih i profitirao

„Dužni su mi para koliko za jedan stan u Beogradu!" Milićević razvezao jezik, pa otkrio strogo čuvane tajne sa estrade
Copyright Dejan Milićević Printscreen Novo jutro

Dejan Milićević otvorio je dušu pa objasnio kako je tokom 30 godina uspeo da snimi oko 3.000 spotova. Međutim, on naglašava kako ih nije sve i naplatio, te da mu estradnjaci duguju „taman toliko da bi od tih para mogao da kupi stan u srpskoj prestonici".

- Pevači i pevačice mi duguju pare za jedan stan u Beogradu. Ja ih ne jurim, ali to bi otprilike bila ta suma. Ne ostaju dužni početnici i velike zvezde, već oni između. E, takvi znaju da ostanu dužni, obećaju, pa nikada ne donesu sve pare - počeo je on gostujući u jednoj emisiji, govoreći o svom poslu, pevačicama, saradnjama koje su prekinute, ali i o tome kako sada živi, posle velike transformacije koja je usledila pošto je otišao na operaciju smanjenja želuca.

Odluku ode pod nož i tako poboljša kako svoje zdravstveno stanje, tako i da se reši viška kilograma, doneo je za komentarima Lepe Brene, te Saše Vidića.

„Nepristojno je biti toliko debeo!"

- Jednom prilikom, Lepa Brena mi je rekla: „Miko, nepristojno je biti toliko debeo. Ti nas praviš da budemo lepi, učiš nas svemu tome, pa nije u redu da ti budeš takav.“ S druge strane, Saša Vidić je imao komentare koji su bili žestoki, ali ipak duhoviti. Znao je da mi kaže kada obučem životinjski print da izgledam kao nagojeni gepard, pa da vratim materijal na fotelju sa koje sam ga uzeo - smejao se Dejan u „Milizmu", pa otkrio i šta mu je u tom periodu najviše smetalo.

- Oni su bili iskreni prema meni i ja to cenim, jer tada su mi najviše štete činili ljudi koji su mi govorili da sam i tako debeo šarmantan i simpatičan i da je najvažnija harizma koju imam.

Svega par godina od zahvata - „šeta" momačku kilažu.

Dejan Milićević ATAImages/A.A.
 

- Kada sam video da je vrag odneo šalu, otišao sam kod doktora koji su mi odstranili dve trećine želuca i sada je kao kod ptičice. Naučio sam se da jedem sve, ali pojedem pola parčeta torte, koje gustiram i u kome uživam i meni dosta. Na tom putu imao sam veliku podršku majke koja je celog života fit, vodi računa o ishrani i ide na jogu - izjavio je Milićević, piše „Alo!".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike