Pejović ponovo odložio sve planove koje je imao s koleginicom - sada zbog zemljotresa u Turskoj: Deca su joj tamo!

14.02.2023

21:15

0

Čim je čuo šta se dešava, odmah ju je pozvao da proveri da li su svi dobro

Pejović ponovo odložio sve planove koje je imao s koleginicom - sada zbog zemljotresa u Turskoj: Deca su joj tamo!
Aco Pejović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aco Pejović trebalo je da izbaci duet s Eminom Jahović, međutim, zbog zemjotresa u Turskoj rešili su da pomere datum kada će nova pesma ugledati svetlost dana. Brižni kolega ispričao je za jedne domaće medije kako je odmah s pevačicom stupio u kontakt, čim je saznao šta se dešava.

Emina Jahović, ATAImages/ A.A.
 

Otkrivši izvesne detalje razgovora, postalo je jasno da su naslednici Jahovićeve koje je dobila u braku s Mustafom Sandalom dobro, a ista situacija vlada i kod ostalih, njoj bliskih ljudi iz te zemlje.

- Duet je trebalo da izađe. Emina je državljanin Turske i deca su joj tamo. Posavetovali smo se i ja sam joj rekao da ima puno pravo da to ne objavimo, zbog velike tragedije koja se desila u Turskoj. Bilo bi bez veze da se u ovim trenucima objavljuje pesma. Odlučili smo da to bude 8. mart. Odmah sam je zvao kada se desio zemljotres, pitao je kako su joj deca... Što se tiče njene porodice, svi su zdravo i dobro - ispričao je Pejović, kom je na jednom prestoničkom događaju u ovom trenutku društvo pravio Saša Matić.

Aco Pejović i Saša Matić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Upitan šta je supruzi kupio za Dan zaljubljenih, odgovorio je:

- Kilo grožđa. Sveti je Trifun, zaštitnik vinara. Iskupiću se 8. marta - istakao je, pa se osvrnuo i na duet koji ima s Matićem, a koji i dalje „miruje".

- Pokojna Marina Tucaković je za nas dvojicu napisala pesmu, otpevana je i stoji tako kako stoji. Nije nam se sve dopalo do kraja - objašnjavao je Pejović.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike