Saša Matić je trebalo da snimi pesmu „Žal", a tek onda je otišla u Šabanove ruke: Pevač otkriva kako se tačno to desilo!

14.02.2023

18:15

0

Dan-danas, poznata je kao jedna od Šaulićevih najslušanijih numera

Saša Matić je trebalo da snimi pesmu „Žal", a tek onda je otišla u Šabanove ruke: Pevač otkriva kako se tačno to desilo!
Saša Matić - Copyright Grand/ATAImages

Govoreći o svojoj porodici, a zatim i poslu, pevač Saša Matić otkrio je kako je on umalo bio taj koji je trebalo da snimi pesmu „Žal". Danas, ova numera poznata je kao jedna od najslušanijih koje izvodi pokojni Šaban Šaulić.

Matić naglašava da mu je drago zbog toga, te priča zašto ju je tačno „ispustio".

Šaban Šaulić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Moja porodica trpi već 20 godina. Kad sam sa njima, trudim se da to vreme provedemo kvalitetno. Ćerka je pošla na fakultet, ne mešam joj se u to... Sve ide svojim tokom. Ona ne studira u Srbiji i da hoću, ne znam kako bih - počeo je Saša za jedne domaće medije, pa se osvrnuo na „Žal", koji je mogao biti njegov.

„Nisam bio tu..."

- Meni je nuđena pesma „Žal" koju je otpevao Šaban Šaulić. Prvo je meni ponuđena, međutim, ja sam bio u Americi. Bane Vasić je to meni pustio na telefonu, ali odmah nisam prepoznao da tu ima nečega - rekao je, a onda zaključio rečima:

- Kako me nije bilo u Srbiji neko vreme, Bane me je nazvao i rekao mi da bi tu pesmu snimio Šaban Šaulić, ako se ja složim sa tim. Drago mi je što je to Šaban snimio i što je to postala jedna od njegovih najslušanijih pesama.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike