Kad je Pejović sam sebi spremao, nije se proslavio: Pevač sad „igra na sigurno" - u kuhinju ulazi samo da proveri šta ima za ručak

18.12.2022

13:17

0

Aco objašnjava i zašto nije pobornik dijeta

Kad je Pejović sam sebi spremao, nije se proslavio: Pevač sad „igra na sigurno" - u kuhinju ulazi samo da proveri šta ima za ručak
Aco Pejović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iako su neke i sve popularnije, Aco Pejović nikako nije za dijete. Po njegovom mišljenju, previše je savetodavaca koji se u stvari lažno predstavljaju, a veruje da sve probleme koje ljudi rešavaju posebnim režimom ishrane - značajno efikasije mogu srediti tako što će da poste. 

- Sve ove čuvene dijete kojima nas bombarduju i saveti kako da se pravilno hranimo, mogu jednostavno da se zamene postom. Post pomaže i duhovno i fizički. Ne kažem ja da su doktori neznalice i da ne treba da se poslušaju, kao i saveti nutricionista, ali istinskih - naglašava Pejović, piše „Grand onlajn", a pevač nastavlja o tome i kakve su njegove kulinarske sposobnosti. 

- Ima ih mnogo koji se lažno predstavljaju. No, ja ipak smatram da je post blagotvoran i za dušu i za telo - ponovio je, pa se prisetio kada je uopšte nešto sam sebi pripremio za jelo poslednji put. 

„Tu sam ako treba da se vikne - kad će ručak!"

- Potpuno sam nevičan u kuhinji. Jesam vičan, ako treba da se vikne što kasni ručak (smeh). Zaista, u kuhinju uđem samo da vidim šta ima (za ručak). Voleo bih da znam da kuvam, ali nisam se u tome nešto uveštio ni dok sam živeo sam za vreme školovanja, u Podgorici. Tada sam ponekad nešto i spremao sebi, ali to nisu bili nikakvi specijaliteti - objasnio je on. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike