Britni Spirs, posle navoda da je zamalo izgubila život: Ovo je mnogo gore od neslane šale! (FOTO/VIDEO)

11.02.2023

20:35

0

Pevačica se, takođe, dotakla i priča o tome kako još uvek ima tim menadžera i lekara, kao što jeste dok je njen otac imao kontrolu nad njenim životom

Britni Spirs, posle navoda da je zamalo izgubila život: Ovo je mnogo gore od neslane šale! (FOTO/VIDEO)
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs s vremena na vreme i te kako zna da šokira svojim sa jedne strane zbunjujućim, a sa druge golišavim objavama na društvenoj mreži Instagram. Međutim, u okviru poslednjih je rešila da se suprotstavi zlim jezimica koji su u pojedinim stranim medijima „pustili buvu" da je umalo preminula.

Takođe, otklonila je sumnje da i dalje ima tim menadžera i lekara koji se brinu o njoj, kao što je to bio slučaj u periodu tokom kog je njen otac Džejmi imao kontrolu nad njenim finansijama, te životom uopšte. Osvrnula se i na gubitak kilograma koji je pojedince zabrinuo, naglasivši da je ona - sasvim okej.

- Ove nedelje, čujem da sam zamalo umrla i da imam menadžere, lekare... Nemam nikakav tim, niti ću ga ikada više imati u životu. Lekovi koji pijem su mi za depresiju s kojom se borim i, to je to. Mnogo sam dosadna i nervira me što je ovako nešto izašlo u javnost. Ovo je gore od neslane šale - pisala je Britni uz kratak snimak koji je „okačila".

Britni Spirs, Instagram screenshot / britneyspears
 

- Gore je zato što ima onih koji veruju u to, pa svi moji napori da se vratim u normalu padaju u vodu. Nego, da promenimo temu, dosta mi je drame... Trenutno sam u fazonu svetlucavih haljina - dodala je ona.

- Kad svet priča ružno o meni, garantujem vam da ću pronaći način kako da razbistrim situaciju. Uvek je bilo tako. To je moja sudbina. Malo sam smršala, ali to je u redu - nastavila je u svojim „postovima" za koje je ispozirala, klasično, plešući i pokazujući svoju liniju, oskudno odevena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike