Britni Spirs promenila ime! Pevačica ne prestaje da šokira planetu!

20.01.2023

11:15

0

Pop zvezda je izuzetno aktivna na društvenim mrežama

Britni Spirs promenila ime! Pevačica ne prestaje da šokira planetu!
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Navikli smo da je princeza popa Britni Spirs konstanta tema medijskih napisa. Pevačica je zahvaljujući svom šokantnom ponašanju, ali i nesrećnom sudbinom decenijama unazad bila najpretraživanija osoba na internetu, no nije ništa manje intrigantna ni danas. Ona je, naime, sinoć objavila na svom Instagramu profilu da je promenila ime. Spirsova je takođe govorila o nedavnom, navodnom nervnom slomu u restoranu u Los Anđelesu, tvrdeći da je samo bila "pripita".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

 

- Hvala ti, prijatelju iz detinjstva, našla sam svoju loptu. Ne potcenjuj moć čistote. Vidim sve kroz to… Poseduje tečnost i mokra je… Razigrana je i ima masu. Promenila sam ime u River Red. Pa ipak, vatra je tamo gde obasjava. Da se zagledam u nju i uskočim bez ikakvog straha. S*anje, sada moram da nađem svoju viljušku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

 

Podsetimo, mnogi su tokom proteklog vikenda ostali u čudu pošto su pročitali kako je Britni Spirs, prema „TMZ" napisima, „ničim izazvano izjurila iz restorana" u kom je sedela sa suprugom i telohraniteljem. Snimak incidenta se brzo proširio i društvenim mrežama, pa su se njeni brojni fanovi i zabrinuli kada su je čuli kako nepovezano priča.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike