Britni Spirs se vratila na društvene mreže i besno poručila fanovima: Svi misle da znaju sve o meni... Razmislite!

30.01.2023

14:36

0

Uprkos brojnim nagađanjima, pevačica tvrdi da nije imala nervni slom, te da se nikad bolje nije osećala

Britni Spirs se vratila na društvene mreže i besno poručila fanovima: Svi misle da znaju sve o meni... Razmislite!
Britni Spirs - Copyright Britni Spirs, Profimedia

Britni Spirs su fanovi poslali policiju na vrata zbog brige da je u opasnosti i raznim teorijama zavere koje kruže o njenoj navodnoj smrti, a ona je vratila svoj profil na Instagramu nedelju dana nakon deaktivacije i u novoj objavi poručila da "nije imala nervni slom".

- Svi misle da znaju sve o meni. Razmislite ponovo. Ne, nisam imala nervni slom. Takva sam kakva sam i nastavljam dalje sa svojim životom. Nikad se nisam osećala bolje - napisala je pevačica u podužem opisu objave uz fotografiju zaleđene ružičaste ruže.

Nakon toga je objavila i videozapis na kom se jasno vidi kako pozira u kratkoj kariranoj suknji i beloj košulji, gde je poručila kako "čeka komplimente". Na obe objave je isključila opciju za komentarisanje, te su pratioci mogli samo da lajkuju objavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Optužila fanove da su preterali zbog poziva policije

Podsetimo, Britni Spirs je nedavno ponovo deaktivirala svoj nalog na Instagramu, a kako je u poslednje vreme imala ispade u javnosti, njeni fanovi su bili zabrinuti, pa su joj na vrata poslali policiju

Pevačica se nakon toga oglasila na svom Tviter nalogu i fanovima poručila da su ovaj put preterali.

- Kao što već verovatno svi znate, policija mi je došla na vrata jer je neko odlučio da se našali. Ja svoje fanove obožavam, ali ovaj put su preterali jer mi je narušena privatnost. U ovom periodu svog života želim samo da javnost i moji fanovi, koji toliko brinu o meni, poštuju moju privatnost - napisala je Britni.

Inače, Britni je nedavno napravila scenu u jednom restoranu, kada je ničim izazvana izjurila iz restorana sa večere na kojoj je bila sa svojim suprugom i telohraniteljem. Snimak incidenta se brzo proširio i društvenim mrežama, pa su se njeni brojni fanovi i zabrinuli kada su je čuli kako nepovezano priča.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike