Pamela Anderson napisala pismo Britni Spirs: Glumica oduševljena pohvalama koje je dobila od pevačice, pa joj javno pružila podršku

08.02.2023

23:31

0

Britni je pohvalila glumicu, a ona joj je sada uzvratila

Pamela Anderson napisala pismo Britni Spirs: Glumica oduševljena pohvalama koje je dobila od pevačice, pa joj javno pružila podršku
Britni Spirs, Pamela Anderson - Copyright Profimedia

Pamela Anderson je otkrila da je napisala pismo Britni Spirs, pošto ju je pevačica javno podržala. 

Glumica je objavila biografiju, a dokumentarac o njenom životu je objavljen na Netfliksu, a Britni je bila oduševljena.

- Napisala sam joj pismo, trebalo bi da ga je do sada dobila - rekla je Pamela u jednom intervjuu, pa se osvrnula na ono što se Britni dogodilo:

- Teško je kada te izdaju ili iskoriste oni koji su ti najbliži. Ispada kao da si fabrika za pravljenje para. To je bolno. 

Pexels/Profimedia
Pamela Anderson

Pamelin intervju objavljen je nedugo pošto joj je Britni pružila podršku i pohvalila kako nju, tako i njene sinove Brendona i Dilana

- Ja sam veliki fan Pamele Anderson! Ona je bila jedina seks ikona u jednom trenutku u Americi i još uvek je - rekla je Britni.

- Zaista poštujem činjenicu što su se njena deca založila za nju kada su ljudi pokušavali da prodaju njenu priču iz prošlosti. Rekli su "Zašto, dođavola, spominjati stvari koje su se desile pre 20 godina ako je to loše uticalo na mamu?" - rekla je Britni.

Profimedia
Britni Spirs

Podsetimo, Britni je uspela da se izbori posle 13 godina da se ukine starateljstvo koje je njen otac imao nad njom. Međutim, ona se i dalje bori sa tim da uspostavi odnos sa sinovima Šonom i Prestonom, koje je dobila u braku sa Kevinom Federlajnom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike