Šijan pola kuće transformisao! Napravio gala slavlje povodom rođenja sina, a Bojani nijedan detalj ne promiče (FOTO)

16.01.2023

20:10

0

Srećna mama takođe objavljuje detalje sa veselja, kao da je i sama prisutna

Šijan pola kuće transformisao! Napravio gala slavlje povodom rođenja sina, a Bojani nijedan detalj ne promiče (FOTO)
Bojana Rodić i Mirko Šijan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/instagram/olivera matijevic

Bojana i Mirko Šijan danas su se drugi put ostvarili u ulozi roditelja. Za malim Zoranom, došao je još jedan naslednik, kom su dali ime Vukan. Dečak se, inače, poznatoj porodici pridružio na rođendan pevačice Goce Božinovske, pa i ne čudi što je njen sin pola porodične kuće tranformisao i napravio gala slavlje.

Sudeći po Instagram objavama prisutnih, Mirko skoro da i ostaje bez stvari - kako mu je svaki gost pri dolasku u potpunosti cepao majicu. On, međutim, nije mnogo mario za to, već se veselio, što je zasigurno nasmejalo njegovu izabranicu, koja sve i sama pomno prati iz porodilišta.

Ona je u okviru svojih „storija" pokazala kako se njena majka Danijela provodi, a to zna zahvaljujući sestri koja je i nju tagovala.

Danijela Rodić, Instagram screenshot / bojana_sijan
 

Podsetimo, Bojana je u ranim jutarnjim satima primljena u Narodni fornt, gde se ubrzo zatim i porodila. Porodice Rodić i Šijan ne kriju svoju radost povodom Vukanovog rođenja.

Zlata Petrović došla je sa poklonom kako za bebu, tako i njenu drugaricu Gocu.

 - Naravno da su ovde dva poklona. Mojoj Goci je i rođendan, trebalo je da se Bojana porodi u februaru, ali eto, Bog je tako hteo, tako je Bog rekao. Duplo je slavlje! Ovo je Goci najlepši rođendan. O jednom trošku će da slave rođendan i baba i unuk! - kazala je pevačica, pa nastavila o tome kakvo mišljenje ima o Bojani i Mirku.

Goca Božinovska i Zlata Petrović, Instagram screenshot / goca_bozinovska_official
 

- Bojana i Mirko su najlepši par koji ja poznajem od omladine. Ništa lepše od ljubavi. Vole se, ljubavi im ne manjka. Goca je divna baka. Ja sam postala baka pre 15 godina, a sad je i ona. To je poseban osećaj, ne može da se meri ni sa čim - naglasila je ona za „Blic".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike