Svaka čast! Ne radi nigde, a kupuje sat od 6.000 evra: Filip Čukanović se pohvalio novom "bebom" (FOTO)

11.02.2023

07:45

2

Upitali smo ga i šta se dešava sa angažmanom na RTS

Svaka čast! Ne radi nigde, a kupuje sat od 6.000 evra: Filip Čukanović se pohvalio novom "bebom" (FOTO)
Filip Čukanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Filip Čukanović, nekadašnji voditelj TV Prva s koje je otišao u julu prošle godine, ponovo je zaintrigirao javnost skupocenim satom.

Ovog puta, umesto "Roleksa" od skoro 7.000 evra, Filip je nabacio nešto jeftiniju marku, čija cena dostiže i do 6.000 evra,  kako se može naći na sajtu popularnog brenda, a uz objavu je napisao i "nova beba".

Kao ljubitelj ove vrste aksesoara, on je i prošli put podigao prašinu zbog cifre koju je dao za ručni markirani sat, a isto pitanje i sada bi moglo da se postavi s obzirom na to da, bar zvanično, ne radi nigde već sedam meseci.

ATAImages/ Antonio Ahel
Filip Čukanović

Kako bismo saznali da li je Čukanović sat kupio sam ili mu je neko priredio ovaj užitak, pozvali smo voditelja, te smo ga upitali i šta se dešava sa njegovim angažmanom na RTS-u za koji je pregovarao nakon odlaska sa Prve, a prema saznanjima 24sedam.

Međutim, Filip nije bio mnogo rad da otkriva nove detalje iz svog života, pa je na pitanje da li je sat dobio na poklon, poručio:

- Ne, ne. Sam sam sebe počastio - rekao je za 24sedam, a zatim na pitanje kako danas živi, šta radi i da li će nastaviti da se bavi voditeljskim poslom rekao:

- Hvala vam na interesovanju. Stvarno ne bih ništa na tu temu govorio. Ne dajem izjave. Ne krijem ništa, sad nemam povoda da pričam o tome - kazao je Čukanović, a o tome gde je zapelo kod potencijalne saradnje sa RTS-om je, takođe, bio kategoričan da ne želi da priča.

- Ništa ne želim o tome. Sada se ništa ne dešava i nemamo o čemu da pričamo - zagonetno je ponavljao Filip.

Podsetimo, on je po odlasku sa televizije rekao da mu je potreban predah, te da posle osam godina rada želi da odmori i da je došlo vreme za "nove poslovne izazove". Prema saznanjima našeg portala, on je pregovarao sa Javnim servisom Srbije, ali nije poznato zbog čega saradnja nije realizovana dosad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike