Filip Čukanović o otkazu na Prvoj: Trebao mi je predah, nije bilo lako

09.07.2022

18:56

0

Voditelj još uvek nije objavio gde će preći, ali je nagovestio da bi to moglo uskoro da se desi

Filip Čukanović o otkazu na Prvoj: Trebao mi je predah, nije bilo lako
filip čukanović goran sivački (3) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Danas je odjkenula medijska bomba da je voditelj Filip Čukanović dao otkaz na Prvoj televiziji, nakon što neko vreme nije bio na malim ekranima. 

Iako se kratko oglasio za medije, rekavši da još uvek nije odlučio gde će nastaviti svoju karijeru, sada je odlučio da na svom nalogu na Instagramu objasni svima zašto je povukao ovakav potez.

24sedam/Goran Sivački
Filip Čukanović

- Posle 8 godina rada na B92 i Prvoj TV, došlo je vreme za nove poslovne izazove. Zajedno smo stvorili mnogo toga i napravili ozbiljne rezultate na obostrano zadovoljstvo. Kao reporter proputovao sam svet izveštavajući sa najvažnijih događaja - napisao je on, pa nastavio:

- Autorska emisija “Lično Nezvanično” pomerila je produkcijske granice i ponosan sam što su u njoj gostovale ličnosti koje to retko čine te pristale da ogole svoj privatni život. Upravo te razgovore su prenosili brojni domaći i regionalni portali.

On se osvrnuo i na trenutak kada je počeo da vodi jutarnji program, koji su do tada radili Jovana Joksimović i Srđan Predojević.

24sedam/Goran Sivački
Filip Čukanović

- U stolicu “Jutra” seo sam posle tandema koji je bio sinonim za taj program i uspeli smo da održimo takav nivo programa da se veliki deo nacije budio sa nama. Ponosan sam na svoj tim i hvala svima na svemu! Da je bilo lako - nije. Utoliko je sreća zbog postignutog veća!

Hvala kolegama koje su poštovale moju želju da ne govorim odmah o svemu, bio mi je potreban predah jer 15 sati programa uživo nedeljno i te kako troše… Pauza je prijala i vreme je za nove izazove! - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike