Voditelju Pinka razlupali auto! Sve se desilo u roku od pet minuta, dok je bio u prodavnici, on besan: Jesmo li mi javno dobro?! (FOTO)

01.02.2023

21:16

2

Nemanja se zapitao kako može sebi da daje za pravo da čini ovakva nedela bez ikakvog razloga

Voditelju Pinka razlupali auto! Sve se desilo u roku od pet minuta, dok je bio u prodavnici, on besan: Jesmo li mi javno dobro?! (FOTO)
Nemanja Velikić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nemanja Velikić, voditelj televizije Pink, doživeo je veliku neprijatnost prethodne večeri, što je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu. 

Njemu su, naime, nepoznate osobe razbile šoferšajbnu na automobilu, a on je sve objavio javno, a potom se oglasio i ispričao šta se tačno desilo. 

ATAImages/Antonio Ahel
Nemanja Velikić

- Sinoć se desilo kada sam se parkirao na pet minuta kod Kalenić pijace. Dok sam otišao do prodavnice, neko je očigledno video da je moj auto, da sam ja izašao iz njega i nekim predmetom udario levu stranu šoferšajbne i pobegao. Ja sam, hvala Bogu, bez povreda. Ali se pitam u kakvom to društvu živimo kada se tako lako priđe automobilu i uradi takav čin kabadahije. Posle ovoga, pitam se da li treba da se osećam bezbedno u gradu u kojem živim? - rekao je Nemanja za Pink.rs, a potom nastavio:

- Da li su javne ličnosti javno dobro, pa svako može sebi da da za pravo da iz čistog mira nekome naudi, a da za to nema apsolutno nikakvog razloga - izjavio je poznati voditelj vidno izrevoltiran.

Instagram printscreen/tvnemanja
Objava Nemanje Velikića

On je objavio i fotografiju razbijenog stakla, te se nada da će policija brzo uhvatiti počinioca ovog dela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike