„Ja da doniram, jeste li kolektivno oboleli?!" Šok izjave Bake Praseta o zemljotresu koji je pogodio Tursku (VIDEO)

09.02.2023

11:25

7

Jutjuber je na društvenim mrežama napravio opšti haos

„Ja da doniram, jeste li kolektivno oboleli?!" Šok izjave Bake Praseta o zemljotresu koji je pogodio Tursku (VIDEO)
Baka Prase - Copyright Youtube screenshot / Bananica Clips

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, šokirao je brojne pratioce tokom jednog svog lajva dotakavši se strašnog zemljotresa u Turskoj. Dok i domaći mediji prenose kako su, prema poslednjim podacima, u Turskoj stradale 8.574 osobe, a najmanje 49.133 ljudi je povređeno, Ilić za predlog jednog od fanova vezan za donaciju ovoj zemlji gotovo da nije hteo ni da čuje.

Za to je, prema sopstvenom mišljenju, imao dobar razlog - „ne oseća nikakvu ljubav prema Turskoj", pa samim tim smatra da nema razloga da na takav način i reaguje. Naglasivši da mu je svakako žao unesrećenih, zapitao se da li su „svi to kolektivno oboleli" sugerišući njemu da donira koliko može.

„Krivo mi je, ali..."

- Lik se ispucao - doniraj Turskoj! Evo, samo još jednom da nam pobiju ceo narod buraz i, tad ću da im doniram. Daj žiro-račun, brate, da dođu da nas porobe na još 400 godina, buraz. Šta je lik ispucao, brate - istakao je bio Bogdan, a pojedini detalji pomenutog lajva ubrzo su završili i na drugim društvenim mrežama - zahvaljujući šokiranim fanovima.

- ...Ja prema Turskoj nemam nikakvu ljubav. Šta više, nemam razloga da ih gotivim dva odsto... Ja da idem da doniram Turskoj zbog zemljotresa? Saučešće. Krivo mi je, naravno, ne slavim ja, niti se ja smejem. Ali ja da doniram Turskoj? Jer je njima sad teško „kao zemljotres, ludilo sve"... Nije da ja neću da doniram samo zato što nemam nikakvu ljubav prema Turskoj. Zašto bih je imao? Nemam - objašnjavao je on, ali se nije tu i zaustavljao.

- Neko meni da kaže da ja doniram Turskoj? Jel ste vi svi oboleli, kolektivno? - zapitao se pa izazvao i gnev kod pojedinaca.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike