Alina između velikih pohvala, ali i zamerki! Otac joj na ivici suza, a roker poručuje: Glavu gore, ti si za mene već zvezda! (FOTO)

29.01.2023

12:55

1

Sugerišu joj da se još pozabavi odabirom pesama, ali i da samo hrabro nastavi dalje

Alina između velikih pohvala, ali i zamerki! Otac joj na ivici suza, a roker poručuje: Glavu gore, ti si za mene već zvezda! (FOTO)
Alina Juhart - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Alina Juhart, transrodna takmičarka „Zvezda Granda" iz Slovenije, još od prvog pojavljivanja u poznatom talent-šouu privukla je ogromnu pažnju javnosti. U najnovijoj emisiji, kao podrška došli su joj brat, snaja, mala rođaka i otac, koji je od sreće i ponosa u jednom trenutku bio na ivici suza.

Juhartova se ovoga puta žiriju i javnosti predstavila s pesmama „Mogla sam", kao i „Uno momento", tokom duela s Kenanom Aljukićem. Pošto su joj sugerisali da se još malo pozabavi odabirom numera, Alina je naglasila da i te kako vredno radi s mentorkom Cecom Ražnatović.

Alina Juhart, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Svakako, pobrala je brojne simpatije odlučujućih izvođača, posebno rokera Đorđa Davida koji je, prema sopstvenom priznanju, već smatra zvezdom.

- Mi se nadamo da će proći u treći krug, navijamo, ali joj najviše u životu želimo zdravlje, sreću i ljubav – kazao je Alinin tata sa suzama u očima iz bekstejdža.

Porodica Aline Juhart, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Članovi žirija nisu propustili da je takmičarka tek blago podbacila zbog prevelikog pritiska pod kojim se našla usled svega što se dešavalo oko nje.

- Alina, sve pohvale za tebe kada je u pitanju ponašanje na sceni, ples, svetlo, kamere. Pevanje u ovom momentu nije bilo dobro, ne kažem da je bila katastrofa, bila si u intonaciji, ali imajući u vidu kakve kandidate imamo, morala bi da vežbaš mnogo... – prokomentarisala je Marija Šerifović, na šta se Ana Bekuta nadovezala rečima:

- Alina i sama si potvrdila da te je sve ovo malo ponelo, ali da si malo više vežbala i radila, bilo bi bolje. Imam osećaj da si malo lenja kada je vežbanje u pitanju.

- Iskreno, imam problem sa akcetovanjem reči. Uzela sam čak i logopeda, da ispravljam greške – odgovorila joj je iskreno Alina.

- Nemoj da se opterećuješ oko toga, uzmi logopeda i vežbaj, ali moraš da menjaš repertoar, da tražiš fazon i fora pesme da bi nas zabavila i da dobijaš glasove od nas. Ti ne možeš da pevaš pesme Milice Pavlović ili ovu drugu... - objašnjavala joj je Bekuta.

Ana Bekuta, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Ceca se baš potrudila oko mene i zaista sam bila iznenađena, zajedno smo tražile pesme i vežbale – dodala je takmičarka.

- Mislim da si ti imala veliki teret, puno se o tebi pisalo i pričalo, bacio se veliki akcenat na tebe. U prvom krugu si izašla neopterećena i bila si svoja, sada se vidi da si malo više opterećena da li ćeš opravdati očekivanja, želela si da budeš još bolja, mislim da te je to večeras malo koštalo. Verujem da ćeš proči dalje i da ćeš pokazati da si još bolja – kazala je zatim Viki Miljković.

- Alina, svi napisi i sve što se piše i priča o tebi, neka ide na stranu. Pogrešila si kod izbora pesama, da si izašla u narodnoj nošnji i otpevala „Moj očka ima konjička dva“ prošla bi kao brzi voz dalje i napravila bi haos – smatra Dragan Stojković Bosanac.

- Što se Aline tiče, morao sam da promenim kriterijum glasanja i glasao sam za tebe zato što mislim da tu količinu orginalnosti koju si donela u ovaj šou moramo zadržati. Jedva čekam da te vidim u narednim krugovima i u finalu, ali da bi ti (Saša) Popović ukazao to poverenje, mora taj tvoj unutrašnji svet, nemir i mir i energija, to mora da izađe. Moraš da budeš dvadeset puta orginalnija i šira i tada će to prevazići ove tehničke nedostatke koje imaš u pevanju, znači sve ono dvadeset puta bolje - objasnio je Aleksandar Milić Mili zatim.

Đorđe David umnogome se složio s njim, pa joj uputio i veliku reč podrške.

Đorđe David, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Ti nenormalno trebaš ovom takmičenju. Ti si neko ko je u vremenu i prostoru, u 21. veku... Ti se dešavaš u „Zvezdama Granda" i to je dobro. Osmeh na lice i guraj dalje, ti si za mene već zvezda - zaključio je roker, što je takmičarki svakako prijalo da čuje, pa se brzo i zahvalila.

Alina Juhart, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike